CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Ook wanneer 2016 zijn laatste maand ingaat zit de Belgische hiphop scene niet stil. Deze week hebben we tracks in drie talen in de aanbieding: Nederlands, Frans en West-Vlaams. Zo releaseten de Grafgravers de titeltrack van hun album ‘Vo De Liefhebbers’. Daarnaast kwam Safi op de proppen met ‘Schoonheid’ en Omar-G werkte samen met Si-G voor ‘Wat Wil Je Dan’. Ten slotte moet je zeker de nieuwe shit van L'Or Du Commun, Bruksel’R & Milouch en ISHA gezien hebben. 

 

Grafgravers - Vo De Liefhebber

De debuutplaat van de West-Vlaamse crew Grafgravers werd goed onthaald. Als tweede nummer releasen ze officieel de titeltrack van het album ‘Vo De Liefhebber’. Op deze beat zijn Samoerai, Que, Vorre, Connard en RobinOed te horen.

 

Si-G & Omar-G - Wat Wil Je Dan

Een bijzondere collab in onze hoofdstad. Niemand minder dan Omar-G AKA Zwangere Guy, die je kent van het STIKSTOF collectief, spit aan de zijde van de amper 13-jarige Si-G. Deze meid met ballen dropt de ene harde bar na de andere. Ook de clip mag je niet missen. Check it out!

L'Or Du Commun - Le Chill 2

De mannen van L’Or Du Commun lieten ook van zich horen. Na ‘Tonic Dans L’Gin’ komen de Brusselse boys met een vervolg op hun vorige ‘Le Chill’ track. Enjoy !

Bruksel'R x Milouch - Descente

Een goeie connec’son tussen Brussel en Parijs is nooit ver weg bij deze gang. Bruksel’R en Milouch sloegen de handen in elkaar voor ‘Descente’ en rappen op een instrumental van Groove One

 

ISHA - Tony Hawk

De nieuwste van ISHA is vernoemd naar de meest legendarische skater ooit: Tony Hawk. Hij kon voor de track rekenen op mixing skills van JeanJass. Naar goede gewoonte zorgde Zone51/A.R.E Music voor de productie van dit aanstekelijk nummer.

 

Safi - Schoonheid

Mechelaar Safi houdt van variatie in zijn repertoire. De nieuwste track ‘Schoonheid’ is daar het perfecte voorbeeld van met zijn dancehall vibes. Als van ouds releaset hij zijn nummer onder Eigen Makelij & Sony Music.All new articles