CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Stevig kerstweekend achter de rug? Relax en zet die bovenste knop maar open! Net zoals die van je speakers, voor deze post-kerstselectie met tracks van Santa Sauce Hamza, TheColorGrey, Longwa the Farao, Duggy-D, Lee Williamson en Taste

 

Hamza – Ouais C’est Ban (Prod. Ponko)

​Voor de kerstperiode transformeert de Sauce God tijdelijk in Santa Sauce. Zijn Christmas themed project bevat een hoop bangers en is exclusief te beluisteren via SoundCloud.

 

TheColorGrey – Chasing Life (Prod. TCG)

​De toekomst van deze man ziet er - in tegenstelling tot zijn naam - zeer kleurrijk uit. Iemand om in 2017 in de gaten te houden! Check ook zeker 'Simple Man'. De twee songs zijn te beluisteren via de SoundCloud van Corner Vibes.

 

Longwa The Farao - P.O.H. pt 2

Deze jonge artiest uit Oostende komt met het tweede deel van zijn 'Passion Of Heart' series. Trapsoul vibes for days!

 

Duggy-D - Occupé (Prod. Dworf)

Duggy-D, een opkomende rapper uit Antwerpen, is momenteel bezig aan zijn debuutproject. Als voorproefje dropt hij de eerste single 'Occupé'. De beat is het werk van de Leuvense producer Dworf.

 

Lee Williamson – Brevren

Lee Williamson is een rapper en songwriter met Schotse roots. Hij groeide op in de hoofdstad van Zuid-Afrika en woont momenteel in Antwerpen. Voor de videoclip van zijn nieuwe single 'Brevren' werkte hij samen met Jacowbski. Het is een van de hardste clips van eigen bodem in 2016.

 

Taste – The Bomb (Prod. Taste)

In afwachting van zijn tweede ep presenteert Taste ons alvast zijn nieuwe track 'The Bomb'. De Indo-Belgische rapper en beatmaker is gevestigd in Brussel, wat ook het decor is van deze videoclip. All new articles