CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Allow-Studio dropte net 2 nieuwe designs

Eerder dit jaar releasede Allow-Studio al een collectie waarover hij vertelde in een interview met ons, en vandaag dropte hij onverwachts twee nieuwe designs. Allow-Studio blijft ons verbazen en toont met deze release nog maar eens aan dat het label een speciale unieke kracht heeft die de visie op de mode zoals wij die kennen zomaar kan veranderen.  Nico Verhaegen, oprichter, creatief brein en designer achter Allow-Studio, fotografeerde het lookbook ook helemaal zelf. One to watch! 

De shirts zijn handgestikt en made to order waardoor de kwaliteit van elk stuk optimaal kan blijven én het unieke karakter verhoogd wordt. De designer, Nico, kiest ervoor om de lappen stof die op de shirts bevestigd worden onafgewerkt te laten zodat ze echt kunnen leven. Dit idee trekt hij trouwens altijd door in zijn designs. Hij kiest steevast voor kledij die moét leven, eerder dan kledij met een must-have karakter. Dat de designer een grafische studie op zak heeft schijnt duidelijk door in het ontwerp dat pronkt op de lappen stof. Nico studeert momenteel aan de Modeacademie van Antwerpen dus wij verwachten nog véél van hem. 

Foto's: Nico Verhaegen / Modellen: Joppe Swerts, Stella Schöning, Timoer Nulens


 


 


Heb je na het lezen van dit artikel honger naar meer van Allow-Studio? Check dan zeker zijn website waar trouwens ook een kort filmpje te zien is over deze release. Verder kun je hem volgen op zijn facebookpagina en zijn InstagramAll new articles