CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Antwerpse modestudent op de catwalk in New York

De Amsterdamse Rushemy Botter is goed op weg om het volgende grote talent te worden dat afstudeert aan de Antwerpse Modeacademie. Zo vult hij een lijstje aan met grote kleppers als Martin Margiela, De Zes van Antwerpen en Demna Gvasalia (het meesterbrein achter het veelbesproken collectief Vetements).

Rushemy mag Young Thug en Naomi Campbell onder zijn fans rekenen en heeft onlangs zijn eerste show op de New York Fashion Week gehad. Deze show versierde hij doordat hij werd verkozen door VFiles als een van de uitverkorenen die hun collectie mochten showen op de NYFW. De show kwam heel wat in de media doordat Young Thug (die trouwens gekleed was in Rushemy’s kleren) zijn taak als stylist wel erg serieus nam en een model op de catwalk tegenhield.
 

Je zal echter niet meteen op straat iemand tegenkomen in Rushemy’s kleren. De kleren zijn allemaal nogal excentriek, zoals je tegenwoordig wel vaker tegenkomt op de catwalks. Dit neemt echter niet weg dat we nog heel wat gaan horen van Rushemy.All new articles