CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Must-have: Arte Antwerp lanceert ‘Port d’Anvers’ AW16

Arte Antwerp doet het opnieuw: het Antwerpse streetwear label brengt voor AW16 een collectie uit waar we zowat elk stuk van craven en ook het lookbook mag er weer wezen. We waren nog niet goed en wel hersteld van de laatste collab met Jef Claes of ze plezieren ons alweer met een prachtig lookbook. Still delivering finished and polished stills, dat mag je wel zeggen. 

Foto's door Jef Claes (via Facebook)


Maar de collectie dus... Die bestaat voornamelijk uit reinvented basics. Het kleurenpalet doet sober en ietwat militair aan, met als hoofdtonen mosgroen, marineblauw (maar ook babyblauw) en de klassiekers zwart, wit en grijs. De vernieuwing zit 'm dan weer in de materiaalkeuze. Met ronde 'ritslitsen', aaibare stofjes, opvallend geplaatste zakken en 'undercover logo's', in wat nog het best als reliëfdruk te omschrijven valt, tillen ze niet alleen de trends tot een hoger niveau maar blijven ze ook trouw aan hun identiteit. Het resultaat is een heel draagbare collectie met net dat tikkeltje meer. 
 

Onze favorieten? De groene vest, grijze mantel, sweater met backprint en eigenlijk ook wel die Tous Ensemble Scarf

Arte Antwerp zit uiteraard ook op Facebook, waar je ook het volledige lookbook kan bekijken. De collectie kan je kopen in gespecialiseerde winkels en natuurlijk ook via de webshop. Go cop yourself some Belgian delicacies. All new articles