CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: april releases (deel 1)

Het lijkt wel of er elke maand steeds meer releases bijkomen, maar kwaliteit staat nog steeds boven kwantiteit en dat is hier zeker het geval! Wij zetten zoals altijd weer de beste drum & bass en dubstep tracks van eigen bodem voor jou op een rij, zodat je zeker niets hoeft te missen!
 

Joakim Carley ft Reece Lemonius - Warrior (Sorted Seizure Remix)

En of we Sorted Seizure hebben gemist de laatste maanden, maar hij is eindelijk terug van weggeweest! Na zijn passage in de jump up scene is hij de diepere en zwaardere kant van drum & bass eens gaan opzoeken, waardoor hij ons al enkele knallers zoals ‘Virus’ en ‘Stoned Love’ heeft afgeleverd. Deze maand kwam hij op de proppen met deze chille zomerse remix van ‘Warrior’!

 

Andromedik - Embers EP

Misschien wel één van de hoogtepunten deze maand, de langverwachte debuut EP van Andromedik. Een tijdje geleden nog te gast tijdens de videostream van Grand Theft Bass en binnenkort te bewonderen op het Radar Records stage op Summerfestival. Met deze EP maakt hij ons nog eens duidelijk dat hij, ongeacht zijn leeftijd en ervaring, zijn plaats in de Belgische drum & bass scene meer dan verdiend heeft.

 

Red Glow - Fallen World

​Vroeger dikwijls te vinden op Kinetik Records, maar het is ondertussen al een tijdje geleden dat we nog eens mochten genieten van Red Glow’s donkere en zware neurofunk beats. Met ‘Fallen World’ is hij terug van weggeweest en laat hij ons nog eens een deel van zijn kunnen zien.

 

AutoErotique - AUH (Wonkap Remix)

​Ook deze man begint ondertussen een vaste gast te worden in onze lijst. Deze keer met zijn inzending voor de ‘AutoErotique – AUH’ remix contest. Wie onze Belg Wonkap graag een handje wilt helpen kan altijd stemmen via deze link door op "<3" te klikken!

 

Theory – Babylon Dem (The Untouchables Remix)

Na hun Seperate Reality EP in januari laten The Untouchables terug van zich horen, deze keer met een dikke remix van Theory – Babylon. Met deze remix brengen zij hun frisse interpretatie van deze tune, maar slagen er toch in om de diepe sound ervan te behouden.

 

Mr Zodiac - NY Nights EP / Vintage LP

​Het eerste deel van deze maand stond ongetwijfeld in het teken van de verdwenen gezichten uit de scene. Net zoals van vele andere kregen we ook van Mr Zodiac terug wat te horen. Zowel een liquid ‘NY Nights’ EP op Liquid Flavours Records als een iets zwaardere ‘Vintage LP’ op Soul Flex Digital.

 

Zenith - Break Things Down

​Wat zou een lijstje van Belgian Bass releases zijn zonder een free download? Deze maand zorgt Zenith daar onder andere voor. Van hem kregen we een oud onafgewerkt project cadeau, enjoy!

 

Triangle

Zoals voorspelt in ons vorig overzicht hebben we het laatste van deze jongen nog niet gehoord. Deze maand kwam Triangle maar liefst met drie releases opdagen: een liquid collab met Danger, een iets diepere free download en een stevige remix van ‘Bonnie X Clyde - Where It Hurts’.

 All new articles