CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: augustus releases

De zomervakentie zit er helaas weer op, maar de drum & bass en dubstep releases van Belgische bodem blijven er gelukkig nog steeds aankomen! Augustus was een interessante maand met veel bekende gezichten en hier en daar wat namen die je misschien nog niet al te vaak hebt gehoord.
 

Afia - Fuck

We vliegen er direct stevig in met de nieuwste release van een van onze favoriete opkomende Belgische labels: Halogen Music. Met 'Fuck' laten zij ons kennismaken met het nieuwe Antwerpse talent Afia. Zoals de beschrijving het mooi verwoordt, zweven de vocals van Afia mooi boven de delicatley constructed beats. Daar bovenop wordt het originele nummer nog ondersteund door twee experimentele drum & bass remixes van Fanu en onze eigen Belg Digid.

 

M-Zine & Scepticz - Point Of No Return (Half Time VIP)

In juli waren ze al niet weg te slaan uit onze lijsten en ook nu zijn ze hier weer! In de aanloop naar hun volgende release bij Dispatch Recordings geven de jongens van M-Zine & Scepticz een Half Time VIP van hun single 'Point Of No Return' weg als free download!

 

Phase - WARM045

Als we iemand maar al te graag in onze collectie van vinylplaten zien verschijnen, is het deze man wel. Onlangs kon je hem nog met een geweldige set aan het werk zien op Tomorrowland, samen met One87, en daar bovenop kwam hij ook nog eens met deze geweldige release opdagen. Phase heeft zijn debuut bij Warm Communications zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan, want wat een knaller is deze release!

 

Red Glow - Planet Zera

De tweede free download van deze maand komt van Red Glow. Wederom een zware, misschien wel ietwat futuristische neurofunkplaat, zoals we die graag van hem horen!

 

Sinecore - Techno / Anastacia

Over zware neurofunk knallers gesproken... Als er iemand is die hier alles van weet, is het Sinecore wel! Hij kwam de voorbije maand met twee releases op de proppen. Het zijn allebei awesome producties die zeker niet mogen ontbreken in je volgende setlist!

 

TDay

TDay heeft agelopen zomer duidelijk de nodige inspiratie opgedaan om zijn creativiteit even de vrije loop te laten gaan. Getuige daarvan deze vier korte, onafgewerkte tracks. To be continued?

 

Scylla

Helaas houdt Senne Deldime het sinds deze maand voorgoed voor bekeken met zijn drum & bass alias Scylla. Naast zijn geweldige Nanoprobes avontuur met Wontime, hebben we van hem een aantal prachtige platen gekregen zoals 'Madhatter' en 'Flashback'. Altijd al benieuwd geweest naar zijn ongereleaste stuff en probeersels? Here you go! All new articles