CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: juni releases (deel 1)

Op het EK in Frankrijk stelden de Belgen ons misschien teleur, maar op drum & bass en dubstep gebied was dat deze maand zeker niet het geval! Wij houden je maar weer al te graag op de hoogte van de nieuwste releases van onze Belgische producers!

Fabrix

 

 

Triangle - Faceless

We hadden vorige maand al voorspeld dat we nog veel van deze jongen gingen horen en jawel, ook deze maand is Triangle er weer bij! Deze keer met een free download op Faceless Audio. Een stevige track met tegelijkertijd toch wel een chille vibe die het geheel compleet maakt.

 

Human Error - Intersection

Zoals je in ons vorig overzicht al kon lezen kwam Human Error deze maand met hun langverwachte nieuwe album op de proppen. Maar liefst twee jaar hebben ze in de studio gezeten, waardoor ze met 'Intersection' hun talenten echt naar een ander niveau hebben getild. Een fantastische release van één van Belgiës meest getalenteerde neurofunk duo's!

 

AxH & ARtroniks - Fading Away

De Amerikaanse deep dubstep producer AxH doet bij sommigen van ons misschien wel een belletje rinkelen. Voor 'Fading Away' deed hij beroep op onze Belg ARtroniks en de samenwerking kon gewoon niet beter zijn. Samen brengen ze ons deze track waarbij er meerdere uitstapjes naar lagere frequenties te horen zijn. Echt een diepe topplaats voor de liefhebbers onder ons!

 

Axi - Brainstorm EP

​Hij is al een langere tijd terug te vinden in onze drum & bass scene, dus werd het hoog tijd dat hij met een release bij Radar Records op de proppen kwam. Met zijn 'Brainstorm' ep brengt Axi ons een paar knallende neurofunk tracks waar nog steeds zijn vaste liefde voor de meer donkere beats in te vinden zijn. Één voor één echte dancefloor killers die ongetwijfeld ook de diehard drum & bass liefhebbers onder ons zullen smaken!

 

Dazer - Neo Genesis (Red Glow Remix)

De 'Neo Genesis' release van Dazer kon je een tijdje geleden al terugvinden in ons overzicht en eindelijk mogen we ook de remix van Red Glow hieraan toevoegen! Juni is duidelijk de maand van de neurofunk knallers!

 

Sorted Seizure - Drop The Funk

We kunnen het alleen maar beamen dat deze gast de laatste maanden in onze overzichten blijft verschijnen. Met 'Drop The Funk' levert Sorted Seizure deze maand een smooth en funky plaat af die sowieso het publiek aan het dansen brengt als deze wordt gespeeld. Nog steeds als free download​ te verkrijgen via Faceless Audio!

 

Alix Perez

Wie dacht dat deze maand niet beter kon, houdt zich maar beter vast, want er komt echt een shitload van Alix Perez aan! Alle releases stonden deze maand in het teken van zijn nieuw opgerichte label '1985 Music'. De opstart van zijn label viert hij met een dikke free download genaamd 'Can't You See', . Een tune met veel classic sounds en een dikke diepe vibe. Op de 'Elephant Dreams' EP, de eerste release van zijn nieuwste label, krijgen we metteen twee exclusieve tunes van Alix Perez himself te horen. Met 'Had I Known' en 'Elephant Dreams' worden we gewoon op en top verwend op muzikaal gebied. Één voor één echt practige tunes waarvan we trots mogen zeggen dat ze van Belgische afkomst zijn!All new articles