CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: juni releases (deel 2)

Zoals je al in ons eerste deel kon lezen, was er in de maand juni vanalles te ontdekken in onze Belgische drum & bass- en dubstepscene. Ook in dit tweede deel lijsten we weer graag die releases op die je zeker niet mocht missen!
 

 

Baz & Simplistix - Magic Mirror EP

Radar Records is goed vertegenwoordig deze maand, want naast Axi komen ook Baz & Simplistix met een geweldige EP opdagen. Met hun track 'Magic Mirror' leveren ze nog eens een volwaardige drum & bass plaat af die voor iedereen geweldig materiaal blijkt te zijn. Naast het originele nummer zijn er op de EP immers nog twee remixen te vinden van de uit Duitsland afkomstige producer Void en onze eigen Belg Larigold!
 

 

Bredren - The Legion EP

Veel te lang geleden dat we de jongens van Bredren nog eens met een eigen EP hebben zien opdagen, maar vorige maand was het eindelijk zover! Terwijl de nummers 'Fierce', 'Mercy dub' en 'The Legion' wat aan de diepere en donkere kant zijn, zorgt 'One Moment' voor de aangename soft en smooth sound die de hele EP compleet maakt.
 

 

Scylla - Love Me

Nooit gedacht dat we deze man nog eens in onze lijst konden plaatsen... Met knallers zoals 'Streetlife', 'Flashback', 'Shine' en natuurlijk 'Madhatter' is Scylla zeker geen onbekende. Vorige maand bezorgde hij ons een tune waar hij al lang geleden aan begonnen was, maar die hij nu pas heeft afgewerkt. En het is nog eens een free download​ ook!
 

 

Netsky - 3

Een release waar menig muziekliefhebber vol spanning en nieuwsgierigheid heeft naar uitgekeken: het nieuwe album van Netsky! Zoals altijd zijn er zowel voorstanders als tegenhangers van zijn nieuwe stijl. Check zeker onze review van dit verassende album en oordeel vooral zelf!
 

 

Larigold - All Alone

Nog zo'n artiest die we zeker in het oog moeten houden de komende jaren: Larigold. Vorige maand werd zijn tune 'Don't Stop' opgenomen in de Hospital mixtape van S.P.Y en deze maand konden we hem, buiten zijn passage bij Radar Records, ook nog terugvinden met een eigen release op Soul Deep Recordings. Wederom een stevige groovy en funky liquid track om je dansbenen op los te laten.
 

 

Chase & Status - Time (TDay Bootleg)

Afsluiten doen we deze maand met TDay's stevige jump up bootleg van 'Time'. Pas van onder het stof gehaald en afgewerkt, dus het is eens iets helemaal anders, maar hiermee laat hij ons nog eens zien dat bootlegs toch wel echt zijn ding zijn. De bootleg van 'MNEK - Never forget You (ft. Zara Larsson)' is daar het staalharde bewijs van.All new articles