CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: mei releases

In tegenstelling tot de vorige maanden deed de Belgische drum & bass en dubstep scene het deze maand wat rustiger aan, maar dat neemt niet weg dat er weer een aantal knallers van formaat werden afgeleverd! Wij zetten ze weer maar al te graag op een rijtje zodat je zeker niets hebt gemist!
 

Human Error - Contamination

Hun langwachte nieuwe album 'Intersection' komt midden juni uit en om dit te vieren geven de jongens van Human Error zo maar even een free download weg als voorsmaakje! Het zijn zeker geen onbekenden in de scene en we gaan ongetwijfeld nog veel van hen horen, maar met deze stevige neurofunk knaller geven ze ons nogmaals hun visitekaartje af. 


 

Digid - Last Warning

Ook Digid laat deze maand weer van zich horen. Voordat hij zijn volgende plaat released op DUPLOC013 liet hij ons eerst nog eens genieten van deze stompende dub track met een chille reggae touch. ​Benieuwd naar zijn volgende release? Checken maar.


 

Apache - The Burden EP

Van Apache krijgen we nog steeds niet genoeg, zeker niet na de release van hun nieuwste ep! Een korte samenvatting? Enkel perfecte drums en een geweldige bass op de achtergrond.Het goede weer laat misschien nog even op zich wachten, maar met het nummer 'The Burden' zet Apache al meteen de juiste toon voor de zomer!


 

Artroniks - Hybrid Reality

De frontman van de Belgische dubstep scene is nog steeds niet uit onze lijsten weg te slaan. Deze maand konden we ARtroniks vinden op de 'Deep, Dark & Ugly' compilatie van milc. Deze compilatie bevat meer dan 23 tunes van de beste artiesten in de deep dubstep scene. En natuurlijk mocht onze Belg niet in dat lijstje ontbreken!


 

Murdock & Doctrine - Arena VIP

Alsof de originele versie nog niet genoeg was gooien Murdock en Doctrine ook eindelijk de VIP versie van hun Rampage anthem online! De tune was voor de eerste keer exclusief in het sportpaleis te horen en nu dus beschikbaar als een free download​, enjoy!


 

Sorted Seizure - Bear City

Zoals je in ons vorig overzicht al kon lezen is Sorted Seizure eindelijk terug aan het producen geslagen! Het lijkt wel free downloads te regenen deze maand, want van hem krijgen we deze geweldige liquid track gratis cadeau! Klik ook al maar op de follow button van zijn SoundCloud, want deze man heeft in het verleden al eerder bewezen wat zijn producties waard zijn!
 

 

The Untouchables - Blackout EP

Afsluiten doen we deze maand met The Untouchables. We krijgen ze helaas veel te weing op de line-ups in ons eigen Belgenland te zien, maar in mei zijn ze gelukkig terug te vinden bij Samurai Music met een stevige 4-track ep vol dubbed out half time tunes. De absolute knaller op deze ep is ongetwijfeld de collab met Loxy, zeker checken dus!All new articles