CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: releases van afgelopen maand (deel 1)

Het jaar zit er weer bijna op, de laatste drum & bass en dubstep releases van Belgische bodem vliegen ons om de oren en de blokperiode komt steeds dichterbij. Laat ons dus geen tijd verspillen en er meteen invliegen met dit eerste deel van de Belgian Bass releases in november. Pa-rel-tjes!

 

James Marvel - Trump ft. MC Mota (Doctrine Remix)

Je kon de afgelopen maand moeilijk naast Trump kijken, en dat niet alleen op politiek vlak. Alsof de originele track van James Marvel nog niet straf genoeg was, deed Doctrine er nog een schepje bovenop met deze knallende remix!

 

Speedwagon - Being With You

In het verleden leverde hij samen met Scylla al een aantal knallers van formaat af, maar ook solo kan Speedwagon er wat van! In novemer konden we hem vinden op de Disclosure ep van Celsius Recordings met zijn nieuwste track 'Being With You'. Met zijn releases bij All Street Recordings zat het producen er dit jaar weer goed in bij Speedwagon, waardoor we nu al benieuwd zijn wat deze oldtimer in 2017 nog in petto heeft voor ons.

 

Wiljan - Say Do

Niks is leuker dan nieuwe tunes en vooral nieuwe namen te ontdekken. Dat denk jij ongetwijfeld ook, anders zou je dit nu niet aan het lezen zijn... Deze maand laten we je kennismaken met Wiljan en het verbaast ons nog altijd dat wij deze naam nog nergens eerder hebben zien opduiken!? Check zeker zijn SoundCloud-pagina als je een brede muzieksmaak hebt, want hij voelt zich duidelijk in meerdere genres thuis!

 

Red Glow & Dazer - Black Oath

Meestal gaan ze solo door het leven, maar af en toe bundelen Red Glow en Dazer hun krachten om een eens zo krachtige tune af te leveren. De diepe neurofunk track 'Black Oath' geldt als een prima voorbeeld!

 

F8te (ft. Georgia Lewis)

Boenk erop is de perfecte uitdrukking voor deze eersteling van F8te, samen met Georgia Lewis op Radar Records. Zijn eerste release kunnen we het niet echt noemen, want onder zijn vorig alias Diego Torres wist Reinout Roose uit Brugge zich al binnen te slepen bij o.a. Hospital Records en Liquicity. Echt één voor één prachtige en chille tunes, waardoor we gewoon niet anders kunnen dan dit nieuwe soloproject aan te moedigen. We zijn dan ook benieuwd naar wat hij in de toekomst nog zal afleveren!

 

Phase

Als er dit jaar één iemand zijn naam heeft laten gelden in zowel de binnen- als buitenlandse scene, dan is het deze kerel wel, en terecht! Phase heeft er een geweldig jaar opzitten en zijn release samen met Villem bij het alombekende Metalheadz van de even legendarische Goldie is volgens ons echt de kers op de taart. En als dat nog niet genoeg is, knalde hij er met 'Abundance' nog eens een extra release bij op Demand Records.All new articles