CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: oktober releases

De eerste schoolmaanden zitten er alweer op en de blok komt steeds dichterbij, dus dit is het perfecte moment om de laatste drum & bass en dubstep releases van eigen bodem nog eens te checken. Geen tijd of zin om alles zelf op te zoeken? Geen probleem! Zoals elke maand voorzien wij weer een overzicht van wat je zeker niet mocht missen.

 

Psycho 44 - All My Demons Have Distortion (Used Remix)

De awesome remix die Used maakte van 'All My Demons Have Distortion' ligt al enige tijd te wachten op een release. Maar aangezien dit er, spijtig genoeg, niet van is gekomen, besloot hij maar om deze gratis weg te geven. Enjoy!

 

Nexus & Tight - Dark Matter

Na zijn releases bij Radar Records en Memento was het weer even wachten op nieuw materiaal van Nexus & Tight, maar dat wachten was het meer dan waard. In plaats van zijn 'gewoonlijke' liquid drum & bass, kregen we deze keer, verrassend genoeg, eens wat diepere vibes te horen en dat mag hij van ons nog wat vaker doen!

 

Boycot - Around The Fur

Net zoals het bij Used het geval was, besloot ook Boycot één van zijn tunes die klaar lag voor een release gratis te delen met de rest van de wereld. The best things in life are free, als je het ons vraagt!

 

Digid - GSTEP012

​De betere dub vibes kwamen in de maand oktober zoals gewoonlijk weer van de hand van Digid. Na twee jaar is hij eindelijk nog eens terug te vinden bij Diffrent Music. De twee singles op deze release, genaamd 'Space Rabbit' en 'Cold Fever', weerspiegelen de perfecte dubby vibe die we van hem gewoon zijn en waar menig liefhebber maar niet genoeg van kan krijgen.

 

M-Soul & S27

Van deze twee heren kregen we de laatste tijd de ene release​ na de andere, én terecht! We zijn niks anders gewoon van M-Soul & S27 dan dat ze knallers van formaat afleveren en dat deden ze begin oktober met een stevige two track single​ op Nurtured Beatz Recordings. Samen met Mombosh konden we hen ook vinden op de 'Flexout presents: The Rollers' waar onder andere ook de heren van Bredren nog op te vinden zijn, maar daar lees je hieronder meer over.

 

Kygo ft. James Vincent McMorrow - I'm In Love (Vision Bootleg)

Danger ruilde zijn zware jump up-schijven in voor de liquid vibes onder zijn nieuwe alias Vision en is deze maand te vinden op de 'Free 5000 Followers EP' van Faceless Audio.

 

Peter Bjorn and John - Young Folks (Triangle Bootleg)

Ook Triangle is deze maand weer van de partij. Net zoals Vision konden we ook hem vinden op de 'Free 5000 Followers EP' van Faceless Audio met deze bootleg. En smijt vanaf 1:05 je boxen maar volledig open voor het geweldige diepe liquid gedeelte!

 

Bredren - Fierce

Onze Belgen zijn goed vertegenwoordig op 'Flexout presents: The Rollers', want ook de mannen van Bredren laten hier weer maar al te graag hun kunnen aan ons horen. Naast hun eigen release krijgen we nog 29 andere rolling drum and bass tunes voor slechts £5! 

 

Corrupted - Kill The Funk

​Afsluiten doen we voor de maand oktober met onze favoriete afro Corrupted. Zoals je al kon lezen in ons interview met hem is hij sinds de release van zijn 'Late Night Conversations'-ep bij Halogen Music aan een stevige opmars bezig en daarom zijn we maar al te blij om nog eens wat nieuw materiaal van hem te horen. Deze keer is hij te vinden op de 'VA-1' compilatie van Tsunami Bass Weight. Een bijzonder gevarieerde en experimentele track met prachtig drumwerk die je bovendien nog eens gratis kan downloaden. Aan free downloads komt je deze maand dus zeker niets tekort.All new articles