CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: releases van afgelopen maand (deel 2)

Zoals je in het eerste deel al kon lezen was de maand november méér dan de moeite voor onze Belgische drum & bass en dubstepscene. En je had waarschijnlijk ook al wel gemerkt dat er een paar dikke namen ontbraken. Maak je geen zorgen want die namen komen er nu aan in het tweede deel van onze lijst!

 

M-Zine & Scepticz - AVANTLTD012

Het tweede deel van onze Belgian Bass-lijst beginnen we met deze vaste waarden uit onze eigen scene. M-Zine & Scepticz zijn eindelijk terug bij Avantgarde Recordings. Hun EP straalt één en al de groovy deepness uit die we zo van hen graag horen en daarmee laten ze ons direct hun kunnen nog eens zien. Het jaar afsluiten doen ze sowieso meer dan goed, want in de laatste maand komen ze nog met maar liefst met drie nieuwe releases​ opdagen.

 

Alix Perez - Numbers EP

Telkens wanneer je denkt dat hij zijn jaar onmogelijk kan verbeteren komt Alix Perez steeds weer met iets nieuws én beters op te proppen! In november kregen we zijn nieuwste 'Numbers EP' toegeworpen. Veel artiesten hebben dit jaar hun eigen lagel opgericht, maar hij springt er met zijn '1985' toch wel dik bovenuit met stuk voor stuk releases van de bovenste plank. En daar is deze EP nog maar eens het staalharde bewijs van.

 

Dawn Wall - Spears (TDay remix)

Het zal je in onze vorige lijstjes waarschijnlijk al wel zijn opgevallen dat we een grote fan zijn van TDay's remix werk en dat was deze maand niet anders. Hij maakte in novermber zijn eigen versie van het nummer waar hij, naar eigen zeggen, zelf al superlang aan verslaafd is.

 

Wonkap - Matrix Glitch (ft. Mayor Apeshit)

Het is lange tijd stil geweest rond Wonkap, maar dit jaar heeft hij zich duidelijk terug wat op het producen gestort en dat heeft een paar mooie releases opgeleverd met die typische sound die we van hem gewoon zijn. Dit is zijn laatste van dit jaar, 'Matrix Glitch' samen met Mayor Apeshit.

 

Mentor & Moore - Tomorrow (Sorted Seizure Remix)

Naar goede gewoonte sluiten we onze lijst graag af met een free download. Naast namen zoals Triangle en Vision blijft Faceless Audio ons met Belgisch talent rond de oren slaan. In november was het de beurt aan Sorted Seizure met zijn geweldige remix van 'Tomorrow'.All new articles