CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: september releases (deel 1)

Het schooljaar is opnieuw volop bezig en dat betekent dus het grootste deel van je tijd achter de computer doorbrengen, terwijl je eigenlijk zou moeten 'studeren'. Maar ook achter je computer zitten en artikels lezen kan heel informatief zijn. En daar zorgen wij maar al te graag voor met dit eerste deel van de Belgian Bass releases in september! Zo ben je direct weer op de hoogte van de laatste drum & bass en dubstep ​tunes van eigen bodem.

 

Bredren - Adapt

En beginnen doen we met een free download van Bredren! Wie na de geweldige 'The Legion' ep nog steeds niet genoeg van hun sound​ kreeg, zal zeker aan zijn trekken komen met deze track. Één en al dikke, diepe vibes!
 

Corrupted - 'Late Night Conversations' EP

Ongelofelijk hoeveel media-aandacht deze release de voorbije weken heeft gekregen. Van Drum&BassArena tot Most Addictive en Skankandbass, het is haast onmogelijk dat je deze nergens hebt zien passeren. Corrupted komt eindelijk met zijn debuut-ep opdagen en wat voor één! Naast eigen werk kan je hem ook aan het werk horen met Lakeway en homeboy Phase. Check ook zeker ons interview met hem van een tijdje geleden!
 

M-Zine & Scepticz - Dispatch LTD 026

M-zine & Scepticz en Dispatch Recordings, het is een topcombinatie die we ondertussen al gewoon zijn maar die oh zo goed blijft. In september leverden ze deze twee geweldige tracks af, straf hoe ze zichzelf bij elke nieuwe release​ steeds weer blijven overtreffen.
 

5 Years Of Dubtastic

Al sinds 2011 is het van Gent afkomstige Dubtastic Records in de scene te vinden en nu vieren ze dus hun 5-jarig bestaan met de '5 Years Of Dubtastic' compilatie. Ze hebben ons doorheen de jaren kennis laten maken met namen zoals Nexus & Tight, ARtroniks, DJVC en nog veel meer. Ze weten dus maar al te goed waar ze mee bezig zijn! Grand Theft Bass verzamelde alvast al de Belgische drum & bass en dubstep tracks in deze afspeellijst, maar neem zeker ook de tijd om hier de hele compilatie eens te beluisteren.
 

TDay

Dat we liefhebbers zijn van TDay's remixwerk is al lang geen geheim meer en dat wordt deze maand nog eens bevestigd. Naast zijn 'Embark' remix levert hij ook nog een fantastische bootleg af van 'Stole The Show' van Kygo. En alsof dat nog nog niet genoeg is, kan je hem ook nog eens gratis downloaden!
 

Fabrix - Hypoxia

Van deze man horen we eigenlijk veel te weinig, dus we zijn maar al te blij dat we Fabrix deze maand nog eens op ons Soundcloudoverzicht zagen verschijnen. Deze keer niet met een volledige release, maar met een experimentele track waarin de synths een hoofdrol spelen. En net zoals vele anderen deze maand: free to download​!
 

Sencer & Empire

Het eerste deel van de maand september sluiten we af met Sencer en Empire. Naast zijn solo neurofunk track 'Clocker' heeft Sencer deze maand samen met Empire ook nog de dikke roller 'Venom' op poten weten te zetten. Tof om deze twee heren eens samen aan het werk te horen! En hou zeker de Soundcloudpagina van Empire in de gaten, want binnenkort geeft hij een aantal free downloads weg.All new articles