CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: september releases (deel 2)

Zij die ons eerste deel van de Belgian Bass releases hebben gelezen zijn het er ongetwijfeld mee eens dat september een goede maand was voor drum & bass en dubstep tunes van eigen bodem. Get comfortable en smijt je boxen volledig open, want dit tweede deel gaat zeker niet onderdoen!

 

M-Soul & S27 - Change The Game

Naar goede gewoonte starten we onze lijst met een free download, dit keer geleverd door M-Soul & S27. Het duo verraste ons deze maand met een diepe dubstep tune in plaats van hun gewoonlijke drum & bass. 
 

HYQXYZ - Monad

Oh boy, wat zijn we blij dat deze kerel terug is! Na zijn passages op de vorige releases van Hypoxia, dropt HYQXYZ langverwacht solomateriaal. Een goeie knallende neurofunk track zoals we het graag van hem horen. En jawel je leest het goed, ook deze is free to download!
 

Zygos - Karma Dub

Deze release van Zygos durven we zonder twijfel de special van de maand te noemen. Het gebeurt niet vaak dat diepe dubstepplaten van eigen bodem een mooie release krijgen. Dankzij 'Karma Dub' kunnen we nog eens een vinyl met Belgische dubstep aan onze collectie toevoegen! Aan de dubstepfanaten onder ons: hou deze kerel zeker in de gaten.
 

Triangle - Winter

Triangle smijt er deze maand nog maar eens een gratis te downloaden knaller tegenaan en het is er eentje van formaat! Prachtig drumwerk en vibes die het geheel een prachtige atmosfeer bezorgen. Keer op keer zie en hoor je hem groeien in zijn producties, wij zijn alvast benieuwd waar dat gaat eindigen.
 

Woodie Smalls - Champion Sound (N - Gin Bootleg)

Op een échte nieuwe release van N-Gin is het nog even wachten maar gelukkig blijven we regelmatig van hem horen. Tussendoor verwent hij ons met een paar geweldige 'Rollers Delight' mixtapes en bootlegs zoals deze van Woodie Smalls zijn Champion Sound.
 

Alix Perez - Ghosts EP

Na een hele tijd van radiostilte is Alix Perez helemaal terug! Sterker nog, sinds 'Arkestra' EP en de lancering van zijn eigen label 1985 krijgen we de ene release na de andere van hem voorgeschoteld. Zijn laatste krachtige, pure en misschien iets of wat experimentele 'Ghosts EP' kunnen we nu al één van de beste van dit jaar noemen. Benieuwd of hij voor het einde van 2016 nog iets uit zijn mouw kan schudden dat deze overtreft!
 

Vision

Danger ruilde zijn zware, vettige jump up schijven in voor de chill vibes van liquid​ drum & bass onder zijn nieuwe alias Vision. Zijn eerste producties beloven alvast veel goeds, laten we hopen dat hij ons niet te lang op een vaste release laat wachten!


Thibaut Deruyck - Prisma

Plots een nieuwe naam die opdook tijdens onze zoektocht naar de laatste releases, dus veel weten we nog niet over deze kerel. Maar zijn eerste afgewerkte drum & bass productie mag er zijn, dus daar sluiten we graag deze maand mee af. Enjoy!



All new articles