CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De beste looks van Reggae Geel

Afgelopen weekend vond het oudste reggaefestival van Europa opnieuw plaats in Geel. Chase tekende alvast present om te genieten van de goede vibe en op zoek te gaan naar de beste festival looks van Reggae GeelFashionista's die graag pronken met hun outfit of timide girls die vrezen voor de camera, we hebben ze allemaal gespot en voor de lens gezet.

Tekst en foto's door Tara Boutaleb
 

Septum

Een septum ofwel neuspiercing is heel fashionable deze zomer. Opgelet, enkel voor dames met ballen aan hun lijf. Maar niet getreurd, als je bang bent om je neus te piercen of denkt dat je het op lange termijn beu gaat worden, kan je nog altijd voor een fake exemplaar gaan. Op Reggae Geel was er een soort van winkesltraat waar ze septums verkochten. De twee dotjes zorgen voor een instant zomerse, hipster-festival look.
 

 

Afrika

Dat Hinda van Afrika houdt, is geen geheim. Omdat ze de aftermovie maakte van het festival wou ze niet ongezien passeren en daarom ging ze all the way. Ketting met het continent Afrika die matcht met de tattoo op haar rug, drukke prints op haar rok, Afrika-shirt en veel accessoires. Ondanks het feit dat de jongedame denkt dat ze overdressed is op het festival, past ze hier perfect. Print op print, ofte eclecticisme, is deze zomer nog steeds modieus.
 

 

Boyfriend sweater

Architecte Camille (24) viel meteen op met haar vintage look. Witte sneakers, flared pants en een vintage Amerikaanse college sweater. 'Vinden jullie mij fashion ?' vraagt ze verrast, "ik draag zomaar wat en omdat ik het koud kreeg, heb ik snel de sweater van mijn vriendje aangedaan", voegt ze er snel aan toe. Sneakers zijn deze zomer niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wijde pijpen zijn weer helemaal in. Een oversized sweater maakt de look heel casual.

 

Casual chic

Op Reggae Geel komen niet alleen rasta's met dreadlocks en brede broeken. Blogger Jon bezoekt elk jaar het festival en doet dit steeds in stijl. Hij koos voor een lichte zomerse jas met bijpassend hemd. Om zijn look af te maken, draagt hij een goed zittende geklede broek en een hoed, die maakt zijn outfit wat stoerder en meer reggae. Het zit allemaal in de details bij Jon. Chapeau!


 

 


Flower power

Geen festival zonder bloemen, dachten deze meiden. Het fleurt je outfit altijd op en zorgt voor een instant zomers gevoel, ook in ons regenachtig België.

 

 

Nail art

Afrikaanse kimono en minishort, meer moet dat niet zijn, dacht deze dame. Naast een geslaagde reggae-outfit, dacht de festivalganger ook aan matchende nagels. Nail art is in en dat is dan ook de reden waarom ze koos voor een print en glitters om extra te shinen op Reggae Geel.
 

 

 

Ton sur son

Met een look in dezelfde kleur kan je de bal nooit mis slaan en dat had zangeres Sevana ook geweten. Ze koos voor brede pijpen en metallic schoenen voor een funky resultaat. Haar opvallende oorbellen en ringen konden ook niet ontbreken aan de outfit. We love it!All new articles