CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De beste looks van WECANDANCE

WECANDANCE festival op het strand van Zeebrugge is dé place to be om loos te gaan op de muziek, maar ook om fashionista's te spotten. Onder de bezoekers vind je dan ook talloze bloggers, die vooral komen om gezien te worden. Elk jaar heeft het festival een ander thema waar ook een bepaalde dresscode aan vasthangt. Dit jaar was dat thema space en daar zijn de festivalgangers origineel mee omgegaan. Sterretjes, metallic, raketten; niks was te crazy! Wij gingen op zoek naar de leukste outfits, legden ze vast op foto en voorzagen ze van onze commentaar.

Tekst: Tara Boutaleb, foto's: Jennifer Kesteleyn

 

Gold 

Voor we aan onze zoektocht begonnen, zijn we de make-up bij M.A.C. gaan testen en lieten we wat bling bling in het haar zetten bij Redken. Kwestie van niet uit de toon te vallen op het festival. De make-up paste perfect bij het thema, aangezien M.A.C. in september een Star Trek-lijn uitbrengt. Voor deze look gaven we de make-up artiest carte blanche en zeiden we dat "een beetje goud" geen kwaad kon. Een paar minuten later was er echter overal goud toen we twee vlechten aangemeten kregen met wat bladgoud als finishing touch. Et voilà, nu zijn we fashionable genoeg om de fashionista's aan te spreken!

 

Silver

De eersten die we tegenkwamen, waren deze dames. Of dit een echte 'look' is, daar valt nog over te discussiëren. Gedurfd, dat is het zeker. Sommigen gaan wel eens all the way en deze dames pasten perfect in het thema met hun space look. Alleen op WCD kunnen mensen zelfs fashionable zijn als ze naakt zijn. Wie is er fan van deze 'nude look'?

 

Matchy matchy

Ook deze festivalgangster ging voor een zilveren look, alleen met iets meer stof aan haar lijf. Ze koos voor een identiek boven- en onderstuk en een zilveren zonnebril om haar outfit af te werken. Zeker een geslaagde zomerlook!

 

Lichtgevende tas

Wij werden meteen verliefd op de raketvormige tas van blogger Elfi. Voor haar is de kleurrijke tas geen attribuut dat ze af en toe boven haalt voor speciale gelegenheden, maar een casual accessoire dat haar outfit vervolledigt. Bovendien geeft de tas ook licht! We love it!

 

Zotjes van dotjes

Op elk zomerfestival zagen we al meiden die beslissen om dotjes te maken. Het ziet er speels en modieus uit, voor zij die zichzelf en het leven niet al te serieus nemen en wat plezier willen maken. Bovendien zit je haar dan niet in de weg als je wil dansen. Girls just wanna have fun!

 

Beard guy

Nadat we een foto van deze man hadden genomen, vernamen we via een vriend dat velen hem 'Beard guy' noemen. Vanwaar zou die bijnaam toch komen? Deze hipster ziet er wel heel dope uit, zeker met zijn gekleurde baard en bijpassende Nike-shirt! 

 

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Op WCD kwamen we de zotste accessiores ooit tegen, waar we het bestaan niet vanaf kenden. Soms zit je look in de kleine details en deze twee festivalgangers hadden zeker onze aandacht. Hopelijk zag de blonde dame niet te veel sterretjes aan het einde van de avond!

 

Te veel zilver is saai

"Te veel zilver is saai", dat is wat bovenstaande festivalgangers dachten. Dus kozen ze voor een kleurrijke touch. De één ging voor een knalblauwe zonnebril en een andere zonnebril als back-up om eens af te wisselen, de ander koos voor een fluoroos pakje op haar zilveren bikini. We zaten aan het strand, remember, dus een bikini is niet zo gek op dit festival.



All new articles