CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Blade Runner en 4 andere films waar we naar uitkijken in 2017

Het jaar is bijna voorbij en dat wil zeggen dat we al kunnen beginnen met een vooruitblik op het komende jaar. Het nieuwe filmjaar belooft veel goeds, met onder andere een tweede Guardians of the Galaxy, een Power Rangers-reboot en alweer een nieuwe episode van de Star Wars-saga. Je ziet het al, ook in 2017 blijven de filmbonzen lustig verderwerken aan sequels, prequels, spin-offs en remakes. Er wordt veel verwacht van een aantal ervan, dus komend jaar wordt wel écht een filmjaar om naar uit te kijken. We geven je alvast een heads-up voor onze 5 favorieten.
 

​Blade Runner 2049
De originele cultklassieker 'Blade Runner' zit bij velen in het geheugen als hét begin van de cyberpunk in mainstream popcultuur. Deze donkere film heeft dan ook een gigantische invloed gehad op sci-fi-verhalen die volgden. Nu, bijna 35 jaar later, komt Ridley Scott als producer aanzetten met de nieuwe regisseur Denis Velleneuve. Harrison Ford herneemt zijn rol als replicant-jager, en krijgt in de film bijval van huge stars als Ryan Gosling en Jared Leto. De trailer houdt ons lekker in spanning, dus we tellen af naar oktober om deze blockbuster te kunnen zien.
Release in oktober 2017

 

John Wick Chapter 2
John Wick is back. De schietgrage ex-huurmoordenaar heeft alweer een eitje te pellen met een bende gangsters, en we weten allemaal wat dat betekent: Keanu Reeves in verbluffende actiescenes met ingewikkelde choreografieën. Twee uur lang kunnen we alweer genieten van knallen, knife fights én een schattige hond (àls hij deze keer blijft leven). Common maakt ook zijn opwachting in deze sequel, maar of hij een meerwaarde biedt aan deze film, dat moeten we nog afwachten.  
Release in februari 2017

 

The LEGO Batman movie
Mag het wat luchtiger zijn? Dan is deze spin-off van de Lego-franchise misschien wel wat voor jou. In 'The Lego Batman movie' komen alle bad guys zoals The Joker, Catwoman en Two-Face terug en vormen ze samen een front tegen Gotham. Niemand kan de stad beter redden dan Batman, maar deze keer draagt hij ook verantwoordelijkheid voor zijn net geadopteerde zoontje, Robin. De twee gaan dan maar samen op pad, met grappige en ontroerende momenten tot gevolg.
Release in februari 2017

 

T2 Trainspotting
De sequel van deze topper belooft de originele personages terug te brengen in een nieuw verhaal. Na een wervelwind van drugs, bier, voetbal en feesten in de eerste film, kruipt Ewan McGregor terug in de huid van Mark Renton, die terugkeert naar Schotland om zich te verzoenen met zijn vroegere vrienden Daniel "Spud" Murphy (gespeeld door Ewen Bremner) and Simon "Sick Boy" Williamson (gespeeld door Jonny Lee Miller). Intussen probeert hij de psychopathische Francis "Franco" Begbie ( gespeeld door Robert Carlyle), te ontwijken, want hij komt net uit de gevangenis.
Release in maart 2017


 

Wonder Woman
Tussen al die mannelijke hoofdrollen en superhelden is het nog eens tijd voor een sterke vrouw. In 'Wonder Woman' is die hoofdrol weggelegd voor Gal Gadot, een Israelische actrice die haar debuut maakte in de 'Fast & Furious'-reeks. De film gaat over een amazoneprinses die haar eiland verlaat om de wijde wereld te verkennen, en zo verzeild geraakt in een heuse oorlog. Met Chris Pine als soldaat Steve Trevor aan haar zijde, proberen ze een einde te maken aan 'the war that could end all wars'.
Release in juni 2017All new articles