CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

YouTube-icoon Casey Neistat stopt met vloggen

YouTube-icoon Casey Neistat stopt met vloggen. Hij heeft het nieuws zelf bekendgemaakt in zijn meest recente filmpje. De filmmaker vertelt erin dat hij een nieuwe stap wil zetten in zijn carrière. Het succesrecept werd een gewoonte voor hem en de uitdaging voor het dagelijks uploaden van een filmpje vervaagde na een tijd. De video blikt enerzijds terug op enkele grappige of memorabele momenten uit de vlogs, anderzijds staaft hij ook zijn redenen waarom hij juist gaat stoppen.
 


​Na meer dan anderhalf jaar elke dag vlogs te uploaden, zit het er nu dus op en wil Neistat zich meer focussen op grotere projecten die niet in één dag kunnen worden gemaakt. Zo maakte Neistat in de beginjaren van YouTube eigenlijk al naam door een aantal kortfilms te maken. Onder andere 'Bikelanes' en 'Make It Count' gingen viraal, maar dan wel zonder het bestaan van sociale media om dat soort zaken te delen. Ook een iets recentere kortfilm van hem ging viraal wanneer de filmmaker ging snowboarden in en rond New York City, iets wat nog niemand hem had voorgedaan. 

​De stijl van de YouTuber bleek innoverend. Hij kreeg daardoor snel een publiek en natuurlijk ook erkenning. Eerder dit jaar werd Neistat verkozen tot 'Man van het Jaar' op de gerenommeerde GQ Awards en 'YouTuber van het Jaar' op de Shorty awards.
 All new articles