CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase Exclusive: Baz - Flex (prod. Rufino)

Het was al van 2012 geleden dat Mechelaar Baz nog eens een solotrack dropte. Hij hield zich de jongste jaren voornamelijk bezig achter de schermen bij Marmalade Productions, samen met medeoprichter Fatty K, en was regelmatig te horen op de Team Marmalade compilaties. Zo releaseten ze een tijdje terug hun tweede album 'Bitterzoet'.

Nu was het dus hoog tijd voor wat nieuws. Baz kroop samen met producer Rufino de studio in en ze kwamen er weer uit met de track 'Flex', die je exclusief via Chase kan downloaden.

 


'Flex' is een losse single, die niet op een cd zal verschijnen. Op dit moment werkt Baz wel samen met labelgenoot Wits aan een EP, die hopelijk begin volgend jaar zal uitkomen. Ook de andere members van Team Marmalade zullen zich trouwens even meer op soloprojecten focussen. Wij kijken alvast uit naar dat nieuwe werk, want deze 'Flex' smaakt naar meer!  


 


In deze video vertellen Baz & Rufino nog hoe hun samenwerking tot stand kwam, want eigenlijk gaan ze way back. Zo was Rufino al een tijdje met muziek bezig toen Delic (Opgezwolle) hem in 2011 tipte als een van de meest talentvolle producers van Nederland. Baz nam rond die tijd contact op met hem en ze werkten samen aan enkele nummers. Ook samenwerkingen met Safi & Spreej en Tiewai volgden. Anno 2016 werkt Baz opnieuw met hem aan nieuwe nummers, waarbij 'Flex' dus als een eerste voorsmaakje geldt.


All new articles