CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase Exclusive: Condo & Green Bag (prod. mtk beats)

Josly Meso is een student toegepaste informatica in Gent. Daarnaast is hij een beloftevolle hiphopper. Hij maakte al verschillende albums en rapt alsof het niets is. Voor ons heeft hij nu een speciale track klaar staan. 'Condo & Green Bag' haalde zijn album niet omdat het zo anders is dan de andere songs, daarnaast heeft het ook een speciale betekenis voor Josly. Welke dat dan wel mag zijn, vragen we hem in dit kort interview.

 

 

Hoe ben je begonnen met hiphop te maken?

Ik had eerst de ambitie om R&B te maken. Ik kocht mijn eerste micro in 2013 en nam tracks op over leuke beats. Al snel besefte ik dat het genre niets voor mij was, dan was de overgang naar hiphop gemakkelijk.
 

Wie zijn je grote idolen?

Creatieve mensen die niet in vakjes denken, die in eender welk vakgebied buiten de normen werken.
 

Wat zijn je plannen voor de toekomst en wat mogen we - snel - van jou verwachten?

Er komen snel veel nieuwe tracks aan. Ook shows komen er zeker. Daarnaast werk ik aan een project dat niet veel met muziek te maken heeft. Verdere info daarover volgt later nog.
 

Welke betekenis heeft deze song nu voor jou?

Naarmate ik verder geraak met muziek, worden de teksten steeds relevanter. De reden dat ik deze track nu uitbreng, is omdat er op dit moment veel gebeurt achter de schermen. Wat er echt verandert, vergeleken met vorig jaar, is het aantal mensen dat meewerkt achter de schermen en het aantal mensen dat naar mijn muziek luisteren. Deze track doet me eraan herinneren dat ik van ver kom en dat ik nog veel verder kan geraken.

 

 

 All new articles