CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase Exclusive: Star Dust - Sillage

Laurens Sillage Nelissen (18) is een new kid on the block uit hartje Litburg (Diepenbeek). Laurens is student muziek in het middelbaar en bedroom producer in zijn vrije tijd, een echte kenner en liefhebber van muziek dus. Star Dust is een vernieuwende instrumental die future beats-, trap- en ambientinvloeden perfect combineert in één vloeiende track.
 

Waarom en wanneer ben je begonnen met producen?
Ik ben altijd al met muziek bezig geweest. Ik schreef vroeger vooral akoestische nummers met gitaar en zang. Ik ben stilaan geprikkeld geraakt door hiphop & future, en zo ben ik in de zomer van 2015 begonnen met zelf te producen.
 

Hoe definieer je zelf jouw muziek?
Het heeft een beetje twee kanten, soms heeft het echt een donkere hiphop- en trapvibe, andere beats zijn dan meer progressive future. Different days, different vibes.
 

Welke artiest is jouw grote voorbeeld?
By far, Oshi. Een vriend van me heeft me een beat van hem laten horen en sindsdien was ik meteen verkocht. Oshi maakte me in één klap hooked on hiphop.
 

Heb je nog grote dromen die je wilt waarmaken?
Ik wil sowieso de wereld zien, maar voor de rest niets bombastisch. Ik leg de lat  niet te hoog en blijf met beide voeten op de grond; maar ik zet mezelf wel in de juiste richting, verder laat ik het gewoon op me afkomen.All new articles