CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase Exclusive: Tella - Last Call (prod. Owari)

Kehle Antell (19) is een beloftevolle rapper uit Vorselaar. Een jonge artiest met al meerdere tracks op zijn naam die ook live zijn mannetje staat. Na enkele individuele tracks en een feature op C.O.O.C. 5 was het tijd voor een exclusive bij Chase. Speciaal voor ons rapt Tella op een beat van Owari die al eerder dropte bij het Belgische collectief Crown Collective.
 


​Wanneer ben je begonnen met muziek te maken?
Als 16-jarige heb ik ‘Head in the Clouds’ opgenomen en op Soundcloud gezet. De feedback was enorm positief en zo ben ik muziek blijven maken. Toen ik vorig jaar voor het eerst naar Dour ging heb ik Cis (Papercut) leren kennen. Na Dour hebben we samen een project opgenomen en sindsdien zijn we met elkaar blijven samenwerken. We hebben elkaar zien groeien en hij heeft mij heel hard geholpen bij het maken van muziek.
 

Wie zijn je grootste bronnen van inspiratie?
Omdat ik zoveel verschillende stijlen dope vind is het moeilijk om al mijn inspiraties op te sommen. Als tiener luisterde ik veel naar classics als 50 Cent, Dr. Dre, Eminem, Biggie Smalls, NAS, … Tegenwoordig haal ik ook veel inspiratie uit tracks van Mac Miller, Drake, Partynextdoor, Kendrick Lamar, J Cole… Voor de songteksten haal ik veel uit het dagelijkse leven, zelfs de kleinste details kunnen een rol spelen in mijn lyrics.
 

Wat is voor jou het ultieme doel als artiest?
Het is een droom om ooit op 'Dour Festival 'te kunnen performen. Ooit hoop ik op de radiozender 'Hot 97' in Los Angeles te performen omdat ik een huge fan ben van Ebro.


Download de track gratis via onze soundcloudAll new articles