CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase x 45 FEST Videostream w/ Nick Vallon & Pandes en Oblikato 23 juni

Nog even en dan is het zover: op 29 juni is het tijd voor 45 Fest! Om jullie al in de sfeer te brengen zorgen we voor een laatste keer voor onze Chase x 45 Fest videostream! We stellen jullie voor aan Nick Vallon en Pandes & Oblikato, die jullie op 29 juni ook live aan het werk kunnen zien!


Nick Vallon is een man met een bak vol ervaring. Als resident voor Floorfiller stond hij recent nog op Extrema Outdoor Belgium en mocht hij dit jaar al openen voor grootheden als Nina Kraviz en Len Faki. Hij zal ons voorzien van kwalitatieve tech-house tijdens deze videostream, ideaal om in de stemming te komen voor de house liefhebbers onder jullie!

Pandes en Oblikato zijn geen vreemden voor de fans van Mause events. Deze residents zullen aantreden op de mainstage van 45 Fest. Ze knalden op de vorige editie en werden toen letterlijk op handen gedragen zoals je kan zien in de aftermovie van 45 Fest 2015. We hebben er vertrouwen in dat ze dit makkelijk zullen overdoen dit jaar, check daarom zeker onze videostream voor een teaser van 45 minutes!


Tune in op onze videostream via onze Facebook-pagina op 23 juni tussen 20u en 21u30.All new articles