CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

YouTube-talent Chuki behaalt de 100K subscribers

Creatieve duizendpoot Yuki Asemota (a.k.a. Chuki) weet perfect hoe hij zijn 24 uren in een dag moet opvullen. Hij is producer van hiphop instrumentals, host van onze Chase Verses en daarnaast ook uitgegroeid tot een populaire YouTuber. Recent behaalde hij een mijlpaal waarvan slechts enkele YouTubers kunnen dromen, de 100 000 abonnees. De enige verklaring voor Chuki zijn populariteit is zijn steengoede content. Hij weet tot ver in het buitenland iedereen te bekoren met zijn video’s. Het aanbod rijkt van vlogs tot beat breakdowns en playlists van zijn hiphop instrumentals. Doet zijn naam nog geen belletje rinkelen? Plug dan maar je headphones in en geniet van deze fragmenten.

Wij zetten bij Chase vandaag vijf topvideo's van Chuki in de kijker, vijf ijkpunten in zijn carrière, vijf memorabele momenten.

Proficiat Chuki, namens het hele Chase team!
 

Hip Hop Instrumentals Rap Beat 2015

Ideale beats om zondagochtend mee wakker te worden. De heerlijke flows in Chuki zijn hiphop instrumentals hebben geen rauwe kant, maar iets heel smooth en melancholisch. Deze track dateert van 2015 en zorgde voor meer dan 750 000 views, zeker een van zijn meest beluisterde nummers. Genieten tot en met.

 


Unboxing & Building a NEW PC

Chuki kan ook meer dan alleen goede tracks opnemen, hij heeft sinds kort ook enkele tutorials online staan. Deze variëren van het bouwen van een PC tot tips and tricks over hoe je zelf aan de slag kan gaan met beats componeren. Chuki doet het niet alleen, hij wil ook anderen bijleren.

 


Chase Verses - Young B

In-house talent zou geen in-house talent zijn zonder zijn werk voor Chase in de kijker te zetten. In deze video is te zien hoe Chuki de nieuwste single van Young B aan ons voorstelt.

 


Beat Breakdowns

​'Beat Breakdowns' is een ander, best wel opvallend concept van Chuki's YouTubekanaal. Hier gaat hij in video's zijn eigen beats ontleden en stap voor stap uitleggen waarom hij bepaalde keuzes maakte in instrumenten en woorden. Dit bewijst nog maar eens dat er over elke melodie en elke noot wordt nagedacht en alleen zo lever je kwaliteit.Road

Afsluiten doen we met Chuki's nieuwste release, 'Road'. Hopelijk staat er Chuki nog een mooie en lange carrière te wachten en horen we nog veel van hem. Bij Chase hopen we alvast dat de zilvere playbutton er snel aankomt!

 

Volg Chuki op zijn YouTube-kanaalAll new articles