CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De 5 coolste Star Warz affiches

Zaterdag 1 oktober kunnen we weer allemaal massaal afzakken naar de Vooruit in Gent voor wat een, alweer, fantastische editie van Star Warz beloofd te worden! Dat we steeds weer een dikke affiche met een hoop mooie namen naar ons hoofd krijgen gesmeten, dat kan niemand ontkennen. Maar naast de line-up, zijn ook de affiches en het artwork zelf telkens weer om van te genieten. Wij kozen er de 5 coolste affiches en artwork uit, die door de jaren heen sowieso in menig drum & bass liefhebber hun geheugen gegrift staan.
 

Star Warz XXL NYE - 2013

Duidelijk geïnspireerd door het Chinees nieuwjaar, hoort dit toch wel bij het mooiste artwork voor een promovideo dat we de laatste jaren hebben gezien! 

 

Star Warz XL - 2006

​Geen Star Warz zonder een 'subtiele' verwijzing naar de meer dan populaire Star Wars films. Het is duidelijk waar Mister M en One87 indertijd hun pap hebben gehaald toen ze op zoek waren naar een naam voor hun concept en dat zagen we maar al te graag terug in hun affiches, zeker in die van de beginjaren! We weten het, copyright is a bitch, maar een moderne affiche in de authentieke Star Wars stijl zou misschien nog wel eens mooie nostalgie kunnen opleveren!


 

Star Warz NYE - 2011

Sowieso één van de origineelste Star Warz designs van Aykan Umut! Elke dj op de line-up die met zijn eigen 'magneet' op de koelkast hangt. Echt een zeer vet concept, vooral als je nog eens de tijd neemt om al de magneten apart te bekijken!
 

 

Star Warz IX - 2004

Het volledige Adobe CC pakket met programma's zoals Illustrator is vandaag de dag dan wel zeer uitbebreid en vanzelfsprekend voor elke graphic designer, en staat sowieso ook al als gekraakte versie op de laptop van elke jongere, maar toch chapeau voor Aykan Umut om in het jaar 2004 zo'n awesome 3D illustratie digitaal neer te zetten voor de 9de editie van Star Warz!
 

 

Star Warz  - 2012

En zoals gewoonlijk houden we één van onze favorieten als laatste! Wederom een prachtige, door Aykan Umut, geïllustreerde affiche. Less is more zeggen ze altijd en dat is bij deze zeker het geval! Gewoon een prachtige, soort van futuristische cyborg-uil die streng over de line-up waakt. Meer moet dat niet zijn!
 

Ben je, net zoals ons, ook zo weg van al het Star Warz artwork? Check dan zeker hun volledige history.All new articles