CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De 5 leukste rooftopbars in Brussel

Het terrasjesseizoen is volop bezig. Het is zeker leuk om gezellig iets te gaan drinken en te kijken naar de voorbijwandelende mensen, maar voor de verandering kan je ook eens genieten van een cocktail bij de ondergaande zon en zicht op het mooie Brussel op het terras van een Chase-approved rooftopbar. We kozen de leukste rooftopbars in Brussel voor jullie uit. Genieten maar! Nog een tip voor studenten met herexamens: deze rooftopbars zijn ook ideale locaties om van de zon te genieten tijdens het studeren. 

Hoofdfoto via Skybar58

 


Skybar58

Good old parking 58 werd voor het zomerseizoen omgetoverd tot een paradijselijke rooftopbar met dj-sets en kleurrijke verlichting. De locatie van deze hotspot zorgt natuurlijk voor een geweldig uitzicht over het bruisende centrum van Brussel en met het aangepaste decor is dit een absolute must op je planning!

Rue de l’Evêque 1, 1000 Brussel


 


WIELS

Bovenop dit centrum voor hedendaagse kunst bevindt zich een panoramisch dakterras met zicht op o.a. de hoogste punten van Brussel en het Atomium. Dit dakterras staat open voor publiek en kan worden gebruikt voor persoonlijke evenementen.

Avenue Van Volxemlaan 354, 1190 Brussels


 

 

Rooftop SpiceWorld screening is our thing tonight! #beursschouwburg #spiceworld #spicegirls #bruxelando

Een foto die is geplaatst door Mario B. (@congiuntivo) op


Out Loud! @Beursschouwburg

Na een korte pauze zal Beursschouwburg weer terug zijn met concerten, picknicks, lunch, apero & films op hun gezellige dakterras. Een makkelijke stop als je door de Dansaertstraat paradeert, maar wees er wel vroeg bij, want het kan er druk worden. Vanaf 3 augustus kan je er terrecht. Meer informatie over toekomstige evenementen vind je hier. 

Rue Auguste Orts, 1000 Brussels

 


Koninklijke bibliotheek

Slechts weinigen weten over het bestaan van deze plek maar de Koninklijke bibliotheek op de Kunstberg beschikt echter over zijn eigen dakterras met tuin. Je kan erheen met je eigen picknick maar ook ter plaatse zijn snacks ter beschikking.

Kunstberg, 1000 Brussel Le Toit @Tour&Taxis

Op de historische site van Tour&Taxis werd op 28 juli ‘Le Toit’ geopend, een rooftopbar waar je terecht kan voor een cocktail met zicht op Brussel, vergezeld van tunes die steeds door verschillende deejays verzorgd worden.

Avenue Du port, 86c, 1000 Brussel

Wil je meer weten over de grootste studentenstad van België? Neem dan zeker een kijkje op Study Brussels.All new articles