CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 niet te missen acts op Laundry Day

Op zaterdag 3 september vindt Laundry Day opnieuw plaats aan de Schelde in Antwerpen. Laundry Day heeft zowel op het vlak van kwaliteit als kwantiteit een behoorlijk imposante line-up, verspreid over maar liefst twaalf stages. Daarom helpen wij je met kiezen!

 

Pomrad

Pomrad is zonder twijfel dé nieuwe revelatie in de Belgische muziekscene. Zijn funky beats maken het onmogelijk om stil te blijven staan en hij wist ons dan ook al meermaals te overtuigen met zijn liveset (met band én keytar!). Dit wordt zonder twijfel 45 minuten lang dansen en genieten, om 16.45 uur aan de Secret Stage!

 

A/T/O/S

A Taste Of Struggle of kortweg A/T/O/S is nog zo'n nieuw Belgisch talent. Hun dromerige hiphopsound werd al opgepikt door dubsteplegende Mala, die hen - als voorlopig enige Belgen - tekende op zijn DEEP MEDi label. Als dat nog niet volstaat als kwaliteitslabel, raden we je zeker aan om af te zakken naar hun performance, om 20 uur aan de Secret Stage. Dan zul je zelf kunnen vaststellen hoe je meegevoerd wordt door hun vibe!

 

AbrahamBlue.

We blijven het lijstje met jong Belgisch talent aanvullen. Abrahams zwoele stem werd al internationaal opgepikt door zijn samenwerking met PYRMDPLAZA en daarna werd zijn track nog eens geremixt door J-Louis en LTGL. Meer heb je niet nodig om (terechte) fame te verkrijgen. Zeker de moeite om te checken en wie weet brengt hij wel een van zijn vriendjes mee! Afspraak om 15 uur, opnieuw aan de Secret Stage.

 

Eagl

Deze man kennen we voornamelijk als de big guy achter het Gentse partyconcept TRILLERS. Deze reeks feestjes bracht al heel wat talent naar België (denk aan Hucci, Jarreau Vandal, FKJ …). Daarnaast is Eagl uiteraard zelf ook een talentvolle dj. Hij speelde zijn trapvibes dit jaar onder andere op Pukkelpop, waar hij de Boilerroom opende. Voor wie plots nood heeft aan een dab of gewoon los wil gaan op plaatjes van La Flame; this is your man! Hij draait om 15 uur op de Guilty Pleasures stage.

 

Lex Luger

Lex Luger heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze Amerikaanse producer is bijna in zijn eentje verantwoordelijk voor de Atlanta trapsound die nu heerst in de hiphopwereld. Hij bracht hiphop de 808’s! Hij heeft een BET-award voor beste producer op zijn naam staan en verzorgde al beats voor big guys als Kanye West, Jay-Z, A$AP Ferg en Travi$ Scott. Een niet te missen topper dus, om 21.30 uur op het Guilty Pleasures podium!All new articles