CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 nieuwe sneakerhypes voor dit najaar

Je schoenen zijn te klein, kapot, of gewoon niet meer helemaal je stijl. Je bent dus op zoek naar een nieuw paar, maar je hebt geen flauw idee welke schoenen je eigenlijk wilt, en je wilt natuurlijk ook niet dat ze over een paar maanden weer out zijn? Wij helpen je te kiezen!

 

Y-3 Stan Smiths

Dat Adidas’ heruitgave van de legendarische Stan Smith-sneaker een schot in de roos was, hoeven we je al niet meer te vertellen. Overal waar je rondkeek, was er wel minstens een paar van de megapopulaire tennisschoenen te bespeuren. Nu komt een van Adidas’ andere succesformules, Y-3 (de samenwerking tussen Adidas en de Japanse modeontwerper Yohji Yamamoto), met een eigen versie van de sneakers. Y-3’s interpretatie van de Stans ziet er op het eerste zicht uit als een cleane versie van de originals, met achteraan Y-3’s logo. Maar wanneer je beter kijkt, valt het op dat er op de tong van de schoen 'Yohji Yamamoto' geschreven staat en dat de opvallende ritsen gebruikt kunnen worden om de veters gewoon volledig van de schoen te verwijderen. Ideaal voor wie de Stan Smiths een mooie schoen vindt, maar niet tot de eenheidsworst wilt behoren en daar wat centjes voor over heeft.

 

Filling Pieces’ FW 2016

Filling Pieces brak door met hun eerste silhouette en voor hun fall/winter 2016 collectie keren ze terug naar dat simpele silhouet, maar dan met een nieuwe (en goede) twist. Met hun toegankelijkere prijs worden deze sneakers zeker dé nieuwe hype. Neem het maar van ons aan dat je deze sneakers dit najaar nog dikwijls zal spotten op straat!

 

Adidas x Stella McCartney Pure Boost X

Eentje voor de dames! Adidas’ Boost-technologie is een groot succes. Naast hun eigen Ultra Boost-collectie, werd ze ook al gebruikt in populaire sneakers als de Y-3 QR en Kanye’s Yeezys. Nu maakt ook Stella McCartney (dochter van) haar eigen schoen met de ultracomfortabele technologie. Uit betrouwbare bronnen hebben we al gehoord dat ze als op wolkjes lopen en ze zien er ook zeker niet slecht uit!

 

Puma Blaze of Glory

Puma’s nieuwe sneaker wordt ongetwijfeld een succes. Eigenlijk is hij dat al. De sneaker is al even verkrijgbaar en wordt steeds populairder. Dit wordt alleen maar versterkt door hippe merken als KITH en Stampd, die samen met Puma hun eigen versies van de sneaker maakten. Bovendien valt de prijs van deze schoenen zeer goed mee. Ideaal voor iemand die een nieuwe, mooie sneaker zoekt en er geen honderden euro’s aan kwijt wilt.

 

Off-White x Golden Goose Distressed High-Top

Virgil Abloh’s Off-White is zonder twijfel een van de meest gehypete merken van dit moment. Virgil, die naast big boss bij Off-White ook Kanye’s favoriete adviseur is, wist zich de afgelopen jaren te omringen met enkele van de grootste talenten in de modewereld en zo slaagde hij erin om Off-White tot een van de interessantste merken uit te bouwen. Deze distressed high-top sneaker is niet hun eerste samenwerking met het luxelabel Golden Goose. Eerder brachten ze immers al een low-top sneaker uit die ook een groot succes was. De nieuwe versie ziet er goed uit, is van het populairste merk van het moment en zit ongetwijfeld goed. Het enige nadeel is waarschijnlijk de verschrikkelijk hoge prijs. En zijn exclusiviteit: de schoen wordt enkel in Off-Whites winkel in Hong Kong verkocht...All new articles