CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De 6 must-have jassen van deze winter

De koude dagen duiken stilaan maar zeker op. Om jullie hierop voor te bereiden hebben we een lijstje opgesteld van de 6 must-have winterjassen van het jaar 2017. Je warm houden en er stijlvol uitzien is nog nooit zo simpel geweest.

Tekst en foto's door Trudy Kazangu

 

Faux fur

De faux fur of letterlijk vertaald 'nep bont' heeft de laatste jaren aan notoriteit gewonnen. Niet iedereen vindt het verantwoord om dierenvacht te dragen, daarom dit alternatief. Met deze jas val je zeker op en geef je elke outfit een prestigieus tintje.

Martha Vandermeulen en Arto Mangelschots dragen 'ZARA'

 

Down jacket

The down jacket is dit jaar extra in de verf gezet. Je vindt het terug in elke klerenwinkel en in alle kleuren. Het succes is te wijden aan de relaxed fit want het zit toch zo goed. Een broek en een paar sneakers geven je de perfecte look met deze winterjas.

Matthias Vogeleer draagt 'Adidas' en Mona Dujardin draagt 'Nike'

 

De grijze duster coat

Deze jas kan je beschouwen als de joker van de winter. Dankzij zijn klassiek model en sobere look kan je met de duster coat je bijna alles permitteren. Hoe langer, hoe liever we het hebben!

Robert Munyeshuli draagt 'Arte' en Ashley Vauthier draagt 'ZARA'

 

Parka

Parka's kennen een groot succes bij aanhangers van streetwear. Het heeft een sportievere look en gaat goed gepaard met een paar sneakers. Ze bestaan in langere en kortere modellen, met kap of zonder.

Niels De Rooms draagt 'Urban Outfitters' en Noëmi Ramirez draagt 'Nike'

 

The aviator jacket

De aviator jacket baande zich een weg in de fashionwereld. Aanvankelijk werd ze gedragen door militairen en piloten. Nu vind je het terug in tal van kleerkasten. Deze jas kan je beschouwen als de winter versie van het leren vestje, de perfecto. Met dit vest zie je er gegarandeerd stijlvol uit.

Nisrine Zaidouni draagt 'Asos' en Giacomo Esposito draagt 'Gosha'

 

Jeansjas met wollen kraag

Jullie vragen je zeker af hoe een jeans jas je kan warm houden bij -2 graden? Jeansjassen voor de winter beschikken over een voering die de kou tegenhoudt. Je kan je lievelingsvestje dus toch nog altijd dragen bij koudere dagen. De wollen kraag zorgt voor meer allure. Deze jas is combineerbaar op oneindig veel manieren.

We zijn alvast klaar voor deze winter!

Cyril Maurice Gourmet draagt 'Lee jeans' en Flocie Kazangu draagt 'Stradivarius'All new articles