CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De 10 best geklede festivalgangers op Dour

Festivals zijn de gelegenheid bij uitstek om je vetste kleren uit de kast te vissen. Kleding is een manier om je uit te drukken, een manier om te zeggen ‘dit ben ik’. Of dat kan het toch zijn. Op Dour Festival gingen wij op zoek naar de best geklede festivalgangers. Mensen die zich goed voelen in wat ze dragen en die er in slagen om de ideale combo te maken. Dit is onze top tien!

 

Comfy en stijlvol is de ideale combinatie voor een festival, zeker wanneer dit vijf dagen duurt. Perlita haar outfit voldeed zeker aan die twee eisen. Een comfortabele, witte T-shirt met de accentkleur van het moment (babyroze), en een sportieve legging met daaronder Nike Air Max sneakers. Een trui meenemen kan altijd handig zijn wanneer het ’s avonds afkoelt. Bind hem stoer rond je in plaats van hem langs je lichaam te laten slingeren!

 


Het is zomer en zomer betekent zon. Dat valt in België wel eens te betwisten, maar over het weer viel niet te klagen op Dour. Overdreven warm was het niet en over het algemeen bleef het bijzonder droog. De perfecte gelegenheid voor Joep om dat T-shirt uit te spelen. Met zijn geknoopte bandana, gouden kettingen, gestreepte boxershort en rode All Stars zat hij in de perfecte hiphopvibe voor het optreden van Mobb Deep.

 

Niets danst zo makkelijk als de boyfriend jeans die Helena droeg. Haar roze schoentjes en het groene topje ogen eenvoudig, maar die jeans en haar omgedraaide petje voegden toch die stoere touch toe. Ze was helemaal klaar om te feesten!

 

Het is moeilijk om geen fan te zijn van Supreme, zeker als het gaat om een collab met Champion in het appelblauwzeegroen. De longsleeve van Jay is zo dope dat zijn outfit niet veel meer nodig had om on point te zijn. Een zwarte buckethat, zonnebril en buideltas van Eastpak waren de accessoires die zijn uitrusting helemaal festivalproof maakten.
 

Dip-dye is tijdloos, dat weet Johanna. Voeg daar nog een peace sign en een John Lennon-zonnebril aan toe en je hippie-ish outfit is compleet!

 

Een van de meest gespotte kledingstukken op Dour was zonder twijfel het gekleurde, vintage zomerhemdje. Ze zijn te vinden in de gekste en kleurrijkste patronen. Een simpele outfit krijgt een compleet andere draai door het patroon dat je beslist te dragen. Van Matthews hemdje waren wij meteen fan. Met zijn stijlvolle hoed en tof kapsel zette hij de kers op de taart.

 

Less is more, dat bewees Sanna met haar simpele maar mooie outfit. En als de zon even achter de wolken schuilt, steek je zonnebril dan zeker niet weg. Hang hem gewoon rond je kraag, dat ziet er best wel leuk uit.

 

Thomas’ outfit viel bij ons meteen in de smaak. Het coole is hoe zijn regenboogkleurige buckethat van Stüssy matcht met zijn same colored sokken. Zijn T-shirt mag er langs voorzijde nogal basic uitzien, maar de achterzijde toont een superdope skelet. Wij zijn fan van backprints en zeker als ze zo cool zijn als deze!

 

Een van de chillste outfits was die van Jonas! Buckethats zijn helemaal hot, en nog hotter wanneer ze bedrukt zijn met een coole print. Maar ook T-shirts met cartoons zijn terug van nooit te zijn weggeweest, en met Homer Simpson sla je de bal nooit mis. Vergeet ook zeker niet de bekende HUF-sokken. Echt een trend op Dour trouwens: hoog opgetrokken sokken met een print. Eén paar sokken blijkt soms meer te zeggen dan duizend woorden.

Michaël is geen detail vergeten: een coole bandana, een leuke zonnebril, sokken van Adidas en een vintage jacket. Als je beter kijkt zie je zelfs zijn zilveren grillz. Dit is de perfecte festivaloutfit voor Dour!All new articles