CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De coolste kledingmerken op WOO HAH! Festival

WOO HAH! Festival staat niet alleen bekend om zijn goede line-up en lekker eten, maar ook om de vette outfits die het publiek draagt. Het is algemeen geweten dat hiphoppers niet zo van campings houden. Geen betere plek dus om hun paaskostuum te showen dan op het eendaagse WOO HAH! Festival. In dit artikel lichten we enkele populaire merken toe.

Tekst door Jules Thys, foto's door Casper Cox

 

OFF-WHITE

Dit is het merk van Virgil Abloh, een creatief directeur van Kanye West. Off-White kan je herkennen aan de typerende grote strepen op de achterkant van hun kleding. Virgil Abloh doet meer dan enkel designs maken, en is ook dj. Zo was hij laatst op Boiler Room te zien.

Where to cop?

Rennaissance (Antwerp), Hunting & Collecting (Brussel)

 

 

PATTA

Uiteraard kom je op een Nederlands festival ook Patta tegen, het iconische merk uit de hoofdstad. Door hun goede collecties zijn ze wereldwijd bekend in de streetstyle scene. Hun winkel ligt op Zeedijk, één van de gezelligste straatjes van Amsterdam. Op deze foto zie je het trainingspak van hun laatste collectie.

Where to cop?

Avenue (Antwerp)

 

 

YEEZY MERCH

De trui die Kanye West droeg in Madison Square Garden hebben we ook gespot. De beelden van zijn albumvoorstelling 'The Life Of Pablo' gingen de hele wereld over. Zo werd de show zelfs wereldwijd vertoond in bioscoopzalen. De meeste merchandise standen konden meteen het bordje sold out ophangen. Er zijn nog pop-up winkels in New York en Parijs geweest.

Where to cop?

Online

 

 

A$AP MOB X ADIDAS

De kledinglijn van A$AP Ferg in samenwerking met Adidas. Fergie was niet de enige die de mob kwam representen, want zoals bekend kwam ook A$AP Rocky tevoorschijn

Where to cop?

Online

 

 

VETEMENTS

No doubt het merk waar tegenwoordig het meeste buzz rond is. Zo krijgen ze zelfs T-shirts waar DHL en Snoop Dogg op prijken verkocht voor een paar honderd euro. Omdat de prijzen zo hoog zijn waren we verbaasd om Vetements tegen te komen op zo'n turnt festival. Swag boven alles natuurlijk. 

Where to cop?

OnlineAll new articles