CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De vijf beste outfits op Couleur Café

​Hoewel Couleur Café er al enkele dagen op zit, zijn we dit festival nog lang niet vergeten. Niet alleen de nieuwe setting maakte indruk op de Chase-crew maar ook de festivalgangers, en in het bijzonder dan hun outfits. Onze fotograaf moest op dag twee last minute forfait geven wegens buikgriep maar Chase reporter Erkut Gultekin trok er met zijn smartphone op uit om enkele van de beste outfits vast te leggen.

Tekst en foto's door Erkut Gultekin

 

Deze zonnebril vond ik op de camping
Dagmar Troonbeeckx: "Mijn stijl is niet met één woord te beschrijven. Ik probeer me vooral goed te voelen in de kleren die ik draag. Vandaag heb ik gekozen voor de jas van mijn broer en een zonnebril die ik op de camping gevonden heb. Ik heb eigenlijk geen idee van wie die is."

 

Macklemore look-alike
Boris Rosset: "Op festivals imiteer ik graag outfits uit muziekvideo's. Vandaag ben ik een Macklemore lookalike. Bro's before ho's!"

 

Handmade uit Colombia
Jolien Durwael: "Mijn vrienden vertelden me net dat ik er zowel hippie als chique uitzag. Het belangrijkste aan mijn outfit van vandaag is mijn handtas. Deze is namelijk handmade en komt uit Colombia."

 

Roodkapje en de boze wolf
Audrey Fabel en Laurent van Hollebeke: "Bij deze sprookjesachtige omgeving past een sprookjesachtige outfit dachten we. Daarom zijn wij verkleed als roodkapje en de grote boze wolf."

 

Laarzen tegen de regen
Nina Ovy en Lynn Barbier: "Wij doen vaak festivals samen. We proberen onze muziekstijl te uiten met behulp van de kleren die we dragen. Tegelijkertijd willen we zo comfortabel mogelijk gekleed zijn om goed te kunnen dansen. Onze laarzen mogen jullie wegdenken. Die dragen we gewoon omdat er vandaag regen voorspeld was."All new articles