CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De vijf festivalacts die je niet mag missen volgens Faisal

Onze Belgische bodem is deze zomer weer de vruchtbare ondergrond voor een heleboel festivals. Heel wat artiesten zakken af naar de festivalweides om er een feestje te bouwen met hun fans. Helaas kun je niet overal op hetzelfde moment aanwezig zijn en moet je keuzes maken tussen al die goeie line-ups. Welke artiesten mag je deze zomer absoluut niet missen? Wij vroegen het aan de jongeman die op de Red Bull Elektropedia Awards werd verkozen tot de Beste dj van ons land: Faisal. He knows what's poppin'!

​Foto: Tim Schrijnemakers - tekst: Melissa Awouters
 

Migos 

Faisal: Ik ben vooral heel benieuwd naar de show van Migos op Pukkelpop! Ik vraag me af wat dat gaat geven op een festivalpodium. Chance The Rapper heeft helaas afgezegd, daar keek ik ook wel naar uit.

Migos staat zaterdag 19 augustus op de Main Stage van Pukkelpop.
 

Coely

Faisal: Ik keek er heel erg naar uit om Coely op de mainstage van Werchter te zien. Zij is een vriendin van mij en echt een topwijf! Ze staat deze zomer nog op verscheidene festivals.

Coely speelde deze zomer Rock Werchter, WOO HAH! en Les Ardentes al helemaal plat. Haar eerstvolgende festivaloptredens vinden plaats op zaterdag 29 juli op Suikerrock en op donderdag 10 augustus tijdens de Lokerse Feesten.
 

Hannah Faith 

Faisal: Hannah Faith is een zeer getalenteerde dj die ik via het internet heb leren kennen. Ik heb haar helaas nog nooit live aan het werk gezien, dus ik heb haar maar uitgenodigd op het Pukkelpop-podium dat ik zelf host. (lacht) 

Hannah Faith draait zaterdag 19 augustus in de Booth op Pukkelpop.
 

Roméo Elvis

Faisal: Ik heb Roméo al meerdere keren zien optreden en dat is keer op keer geweldig. Hij is goed bezig in Frankrijk en Zwitserland en begint nu ook een platform in Canada te vinden. Zelfs buiten de Franstalige gebieden groeit zijn fanbase. Het is niet omdat mensen zijn muziek niet altijd verstaan dat ze die niet goed kunnen vinden. Coldplay waagde zich onlangs nog aan een cover van Stromae, die mannen verstaan dat toch ook niet?

Roméo Elvis stond deze zomer al op diverse festivalpodia. Ook de Lokerse Feesten staan nog in zijn agenda, en wel op donderdag 10 augustus. 
 

Zwangere Guy

Faisal: Tot slot mag ook Zwangere Guy zeker niet ontbreken in dit lijstje. Ik ken Gorik al van voor dat hij echt Zwangere Guy was, intussen is dat figuur helemaal ontploft. Bam!

Ook Zwangere Guy is op donderdag 10 augustus te zien op de Lokerse Feesten. Op vrijdag 15 september staat hij op onze eigenste Chase stage op Mekitburn Festival.All new articles