CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Drie Pokémon fangames die iedereen eens moet spelen

Goed nieuws voor de liefhebbers van Pokémon: de officiële releasedatum van 'Pokémon Go' lijkt steeds dichterbij te komen. Game developer Niantec zette vorige week immers de testfase van de app stop om het spel nu rond te krijgen in de uiteindelijke versie. 'Pokémon Go' zou eind juli klaar moeten zijn. Maar wat als je nu al niet meer kan wachten? Geen nood! Wij zochten drie Pokémon fangames uit waarmee je je honger nog wel dat extra maandje kan stillen!
 

Pokémon Ash Gray

Iedereen droomde er als kind wel van om in de huid van Ash Ketchum te kruipen en samen met zijn Pikachu de waanzinnigste avonturen te beleven. 'Pokémon Ash Gray' laat die droom maar al te graag uitkomen. Deze fangame maakt immers één groot spel van de afleveringen waar jij als kind zo graag naar keek. Heb jij dus altijd al zelf die gekke avonturen van Ash Ketchum willen beleven? Wel, nu kan dat via deze fangame!
 

Pokémon Rejuvenation

Snak je naar meer actie? Dan zit je bij 'Pokémon Rejuvenation' helemaal goed! Deze fangame laat het avontuur meteen beginnen: van zodra je inlogt, wordt je moeder ontvoerd door een criminele organisatie. Jij moet er natuurlijk alles aan doen om haar te kunnen redden. 'Pokémon Rejuvenation' biedt je een boeiend verhaal waarin je als speler geen seconde rust krijgt. Er is zelfs een donkere en mysterieuze ondertoon die heel het Pokémongenre vernieuwt. En hadden we al verteld dat je uit elke starterspokémon kon kiezen? Wel, nog een reden te meer om deze fangame te spelen!
 

Pokémon Insurgence

'Pokémon Insurgence' tovert het Pokémongenre om naar een duistere wereld waarin verschillende cults elk hun legendary Pokémon aanbidden, in de hoop ermee de wereld te veroveren. Maar voor ze daartoe een poging doen, moet jij ze zien te stoppen. Gaf jij altijd al niets om die gym badges en wil je gewoon die redder in nood zijn? Dan moet je deze fangame zeker eens uitproberen!All new articles