CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Foot Juice Records dropt eerste Footwork ep van Nasty Nag

Foot Juice Records bestaat ondertussen drie jaar. Congrats boys! Het jong en fris label pusht vooral Footwork, Juice, Ghetto-booty en varianten op deze genres. Het label krijgt veel lof. Ook voor de events die het organiseert met legends uit de scene zoals Addison GrooveTraxmanOm UnitDj Earl en Dj Paypal. Nu komen ze met de eerste Belgische Footwork/Juke ep ‘T.R.U.N.K’. Samengesteld door niemand minder dan Nasty Nag.
 

Rapper en producer Nasty Nag is al jaren actief in de Belgische beatscene. Hij maakt bijvoorbeeld beats voor Eigen Makelij sinds 2000. In 2013 sleepte hij de award voor beste producer binnen op de Vlaamse Rap Awards. Daarnaast behaalde hij afgelopen jaar ook de finale in de Champion Sound Battle, waar hij na Pippen 2de eindigde. Hij bewijst nogmaals zijn veelzijdigheid. Dit keer in de vorm van een Footwork/Juke ep gevult met prachtige samples en lekkere drums. Twee jaar na de release van zijn DJ Rashad tribute zal de ep gedropt worden op 5 november op de Bandcamp van Foot Juice. Hieronder alvast een voorproefje.

 


​Om dit alles te vieren organiseert Foot Juice een release party met niemand minder dan Title en Vicent Paolo op de line-up - naast Nasty Nag natuurlijk. Voor voetenwerk voor gevorderden moet je dus op 5 november naar 'Het Bos' in Antwerpen! All new articles