CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Frontal brengt ode aan de Belgische rapscene van 2016 met nieuwe mixtape

2016 was een goed jaar voor de Belgische hiphop en dat is ook FRONTAL niet ontgaan. Het Brusselse label, opgericht door Stikstof, heeft sinds april een eigen radioshow op Bruzz. Voor hun laatste uitzending van het jaar maken ze van de gelegenheid gebruik om hun favoriete Belgische tunes te bundelen in een mixtape.
 

Wie is er zoal te horen op de mixtape? FRONTAL kon uiteraard niet om het succes van Damso heen, die eerder deze week nog een gouden single in Frankrijk scoorde met ‘Amnesie’. Ook Romeo Elvis, Jean Jass en Caballero die allen miljoenen views op YouTube halen, krijgen een plaats op de tape. Daarnaast featuret FRONTAL zowel gevestigde waarden als Castro en Senamo & Seyté als nieuwkomers zoals Isha en Zwangere Guy. De Belgische hiphop zit in de lift en het ziet er niet naar uit dat die opwaartse beweging snel zal stoppen.

Ontdek wat de Belgische scene ons allemaal te bieden had in 2016 en luister hieronder naar de mixtape, die handig in elkaar werd geflanst door huisdj's DJ Vega & DJ Proceed.
 

Meer info over FRONTAL vind je op hun facebookpagina.All new articles