CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Get easy en comfy met de 5 fashion trends van nu

Sommigen zijn al aan het nieuwe schooljaar begonnen, terwijl anderen nog genieten van de laatste weken van vakantie. Maar zijn jullie allemaal wel écht klaar voor het nieuwe schooljaar? Sowieso wel met deze trends, comfy with a twist!

 

Old skool is the new cool 

Struin kringwinkels (o.a. Think Twice, Episodes) af, kijk op zolder, grasduin in de kast van je oma en je opa, want de hipste stuks zijn vaak dingen die je in de grote ketens niet vindt. Waar je precies naar op zoek moet? Denk vooral big fits en eenvoudige logo's of tekeningen zoals deze van Adidas. Combineer met basics of contrasteer met chique stuks.
 

Monotoon

Wil je niet lang voor de kast staan en hou je van eenvoud? Kies dan voor outfits die slechts uit één kleur of tint bestaan, maar combineer daarin verschillende texturen zodat je een dynamisch geheel krijgt. Laagjes over elkaar dragen is in dit soort outfits niet enkel mooi, het is ook gewoon handig in ons Belgisch klimaat.

 

Messy kapsel

Besteed niet teveel tijd meer aan je kapsel; messy is mooi! Laat de stijltang dus maar in de kast liggen komend seizoen. Wil je toch iéts met je kapsel doen? Kies dan met twee discodotjes voor een schattige look of ga voor spontaan en classy met de turtle neck waar je je haar losjes in kan steken (dit is ook nog eens extra warm, tipje voor de winter!)

 

Tennis cap

Dat een petje een vaste waarde moest zijn in je kleerkast, wist iedereen al lang, en daar mag vanaf heden de tennis cap aan worden toegevoegd, zoals deze van Titi + The German Kid! Het lijkt een zinloos ding, maar geeft je outfit die extra twist. Het voordeel aan de tennis cap is dat je nog heel veel kanten op kunt met je kapsel, die dotjes kunnen dus gewoon blijven.

 

Opvallende hemdjes

Last but not least zijn opvallende hemdjes 100% cool. Bij Cool Shit weten ze dat maar al te goed, zij maakten drie versies van hemdjes waarop de hoofden van celebrities staan waaronder Drake, Miley Cyrus en Nicolas Cage. Ook tweedehands vind je fantastische stuks voor weinig geld. 

 All new articles