CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Zwart Licht dropt videoclip voor ‘Spirit’ in primeur op Chase

​Na een pauze van meer dan vier jaar zijn Hayzee, Akwasi en Leeroy weer samen voor Zwart Licht! In hun nieuwste video ‘Spirit’, slaan de heren de handen in elkaar met Kraftstoff. Samen leveren ze een visueel hoogstandje af op het gebied van spiritualiteit en afrofuturisme. De video is in primeur te bekijken bij Chase:

Dat het snel kan gaan, is in het geval van Zwart Licht een understatement. Eind 2007 besloot het drietal samen muziek te maken en na anderhalf jaar was er hun succesvolle eerste album er al. Na hun eerste drie albums ‘Bliksemschicht’, ‘No Juju’ en ‘Leeroy Draait Door’ werd het even stil. De afgelopen tijd gingen de heren echter terug naar de basis van hun frisse sound en dat hoorde je eerder al terug in de single ‘Geen Manieren’.  Enkele weken terug brachten ze dan eindelijk hun vierde album ‘Bliksem’ uit.

“Het is goed dat er zoveel jaren tussen zitten want het hoort niet altijd te bliksemen” stelt Akwasi. “Maar als het dan bliksemt, bliksemt het knetterhard!” 

Benieuwd naar hun ijzersterke live-reputatie? Je kan de heren op 26 april aan het werk zien in Kavka. Check het facebookevent voor meer info.

Het album is ook beschikbaar op iTunes

 

 All new articles