CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Kanye’s digital quest to Heaven

Nu Kanye West in de spotlight staat met de release van zijn nieuwe 'Yeezy Boots', zouden we al bijna vergeten dat de rapper ook met andere dingen bezig is. En nee, dan bedoel ik dus geen muziek.

In het fragment hieronder zie je dat Kanye in het Amerikaanse radioprogramma 'The Breakfast Club' laat weten dat hij al zes maanden aan een videogame werkt. Daarin zou je Ye zijn moeder - hoe luguber het ook klinkt - 'to the gates of Heaven' moeten leiden.

Of deze videogame ooit publiek zal gemaakt worden, blijft een raadsel, al kan ik nu al afleiden dat het project op zich al zeer vreemd is. Having some mental problems, Kanye?

Het kan natuurlijk ook zijn dat hij vrouwlief Kim Kardashian achterna wil. Zij heeft een poosje geleden immers ook een game uitgebracht: 'Kim Kardashian: Hollywood'. Dit spel heeft trouwens al 40 miljoen dollar opgebracht!TIP: Kun je niet wachten om Kanye zijn videogame te spelen? Geen nood, je kunt je honger even sussen door 'Kanye Quest 3030' te downloaden; een RPG met in de hoofdrol - hoe kan het ook anders - Kanye West.All new articles