CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 kerstcadeaus die je online kan shoppen voor beauty queens

Season's greetings! Het eindejaar staat voor de deur en je weet wat dat betekent: gezellig samenzijn, lekker eten, zwaar feesten en véél cadeaus! Bedenk je net dat je nog niks geshopt hebt? Geen probleem, wij voorzien je vijf dagen lang van lijstjes met cadeautips voor elk type persoon. Sneakerheads, trendsetters, beauty queens, comic geeks en music lovers, wij hebben wat voor iedereen! Bovendien hoef je voor deze cadeaus zelfs je zetel niet uit; gewoon klikken en bestellen. Lekker makkelijk!

Moet je een cadeautje kopen voor iemand die er altijd perfect uitziet en nooit in een basic outfit gezien zal worden? Wat een opdracht, hoor ik je al denken. Geen zorgen, want wij hebben jouw shopping voor de beauty queens in jouw omgeving net iets eenvoudiger gemaakt. 

 

Brush Cleaner
Met al die strobing, contouring, highlighting en blending van tegenwoordig heb je zelfs voor een 'no make-up'-look een hele hoop borsteltjes en sponsjes nodig. Wil je dat dagelijks overleven zonder even veel tijd te spenderen aan het onderhoud van die borsteltjes als aan je hele make-up aanbrengen, dan is dit echt iets voor jou. Of voor jouw geliefskoosde make-up-junkie. Geef haar (of hem, wij discrimineren niet!) deze mini-vaatwas voor je kwastjes of, als je het anders bekijkt, the gift of time. Mooi, toch?

Lilumia Brush Cleaner, lilumia.com

Beauty Station
Is die persoon nog niet helemaal geoefend in het aanbrengen van eyeliner, of is het af en toe toch eens nodig om wat tutorials te bekijken over de juiste highlighter? Dan geef je haar toch gewoon een handing make-up-rekje met smartphone- of tablethouder cadeau? Gedaan met dat gesukkel tussen de sponsjes en oogschaduwpaletjes!

​Beauty station, Etsy.com
Gold Sweater
Liever iets met wat sparkle? Bij Serie 20 weten ze wel wat gedaan met een glittertje: deze trui met gouden paneel vooraan én gouddraad in de rest van de stof verweven, maakt lovers of all things shiny nog zo blij. In de webshop vind je trouwens nog meer fijne vintage en originele gifts.

Daisy gold sweater, Serie20 
Lipstick duo en tasje

Deze lipstick setjes zijn er in twee kleuren, rood voor de classic look en blauw voor de durvers. Ook dog people and cat lovers zullen helemaal weg zijn van de leuke make-up-tasjes die je erbij krijgt. 

Winky Lux Lipstick Duo Pug of Cat, Asos.com

 Mirror mirror on the wall

Met dit originele wandsetje wordt je beauty station ineens een pronkstuk. Oké, er is niet erg veel opbergruimte, maar deze plankjes zijn gewoon te leuk. 

Plankjes met spiegeltje, Decovry.comAll new articles