CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 online te bestellen kerstcadeaus voor comic geeks

Season's greetings! Het eindejaar staat voor de deur en je weet wat dat betekent: gezellig samenzijn, lekker eten, zwaar feesten en véél cadeaus! Bedenk je net dat je nog niks geshopt hebt? Geen probleem, wij voorzien je vijf dagen lang van lijstjes met cadeautips voor elk type persoon. Sneakerheads, trendsetters, beauty queens, comic geeks en music lovers, wij hebben wat voor iedereen! Bovendien hoef je voor deze cadeaus zelfs je zetel niet uit; gewoon klikken en bestellen. Lekker makkelijk!

Being geeky is hot hot hot. Er blijven weinig comics over die nog niet verfilmd zijn, daarom zijn er ook hopen gadgets en spullen die comic geeks maar al te graag in hun bezit hebben. Meer dan genoeg cadeau-ideëen dus in deze categorie, wij hebben er speciaal voor jou vijf uitgeplukt.
Een koffiemok is een klassieker onder de kerstcadeautjes. Maar wij vonden not the coffeemug you need, but the coffeemug you deserve. Inderdaad, de stoerste mok die er maar bestaat: Batman's koffiemok.
Batman mug, Asos.com


 

Of wat dacht je van een Star Wars-mok, waarvan de lightsabers aanschieten als je er warme drank in giet. We zullen het niet verklappen als je dit cadeau gewoon aan jezelf geeft. Beloofd.
Star Wars mug, Asos.com

Van Star Wars is er merch met hopen sinds Disney het overgenomen heeft, and we ain't even mad about it. Want, zeg nu zelf, hoe plezant is een 'Where's Waldo'-boek met Wookiees?!
Where's the Wookiee?-boek, Amazon.co.uk


Comics hoeven niet altijd over superhelden te gaan: met deze leuke fotolijstjes ben je zelf gewoon de ster van je eigen comic.
Magnetisch stripverhaal, Gadgethouse.be


Dompel jezelf volledig onder in je favoriete sci-fi- of fantasy-wereld met een virtual reality-bril. Er bestaan heel wat verschillende soorten, maar deze kost je geen fortuin en kan je simpelweg gebruiken door je smartphone erin te plaatsen. 
Immerse VR-bril, Urban Outfitters

 All new articles