CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 online te shoppen kerstcadeaus voor music lovers

Season's greetings! Het eindejaar staat voor de deur en je weet wat dat betekent: gezellig samenzijn, lekker eten, zwaar feesten en véél cadeaus! Bedenk je net dat je nog niks geshopt hebt? Geen probleem, wij voorzien je vijf dagen lang van lijstjes met cadeautips voor elk type persoon. Sneakerheads, trendsetters, beauty queens, comic geeks en music lovers, wij hebben wat voor iedereen! Bovendien hoef je voor deze cadeaus zelfs je zetel niet uit; gewoon klikken en bestellen. Lekker makkelijk!

Ook de music lovers kan je niet vergeten bij het uitdelen van de cadeautjes. Ken je iemand die niet liever doet dan muziek beluisteren in alle mogelijke vormen? Doe hem of haar dan een plezier met deze gifting tips. Record dividers
Wat dacht je van een cadeautje speciaal voor vinyl collectors? Met deze handgemaakte dividers is je platencollectie mooi gerangschikt en blijft het zo. Op de website van Koeppel Design vind je meer ontwerpen, dus kan je kiezen of je je records liever alfabetsich of op genre rangschikt.
Record dividers, Koeppel Design 
Douchespeaker
Voor music lovers mag er altijd en overal muziek zijn. Tijdens het douchen een nieuwe song blasten of meezingen met de classics, dat doen we allemaal wel eens graag. Maar zo'n badkamerradiootje gaat niet zo hard, en de kwaliteit van smartphoneluidsprekers laten dikwijks te wensen over. De oplossing: een heuse bluetooth douchespeaker om in je douche kan hangen. De speaker kan zelfs tegen rechtstreekse douchestralen.

Grohe douchespeaker, Badkamerwinkel.be  

 

The Notebook
Hou je het liever simpel? Dan is dit leren notitieboekje misschien een goed idee voor de aspirant-rapper in jouw nabijheid. Zo kan hij of zij de dopest bars meteen opschrijven. Pluspunt: de leren cover is vegan friendly.
Soulection Leather Notebook, Soulection
David Bowie-kleurboek
Met het volgende cadeautje gaan we de nostalgische tour op. Een mooi eerbetoon, maar tegelijkertijd ook een beetje mindfulness schenk je met een heus kleurboek van David Bowie zaliger. May his soul live on with flying colours
David Bowie Colouring Book, Urban Outfitters
 The Gold Play
Voor de liefhebbers kan je de nieuwe plaat van Tangram Records cadeau doen. Zelfs als je geen platenspeler hebt is de cover een kunstwerk op zich. De sounds op de plaat zijn een fijne ontspanning na de drukte van de feestdagen.

V.A.The Gold Play, hhv.de

 All new articles