CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 kerstcadeaus die je online kan bestellen voor sneakerheads

Season's greetings! Het eindejaar staat voor de deur en je weet wat dat betekent: gezellig samenzijn, lekker eten, zwaar feesten en véél cadeaus! Bedenk je net dat je nog niets geshopt hebt? Geen probleem, wij voorzien je vijf dagen lang van lijstjes met cadeautips voor elk type persoon. Sneakerheads, trendsetters, beauty queens, comic geeks en music lovers, wij hebben wat voor iedereen. Daarbovenop hoef je voor deze cadeaus zelfs je zetel niet uit, gewoon klikken en bestellen. Lekker makkelijk.

We beginnen met de sneakerheads. Zorgvuldig kiest de sneakerfreak zijn of haar favoriete paar elke dag uit, soms zelfs als de basis van de hele outfit. Laten we deze shoe addicts een beetje verwennen met de leukste cadeautjes op hun lijf of euh... voeten geschreven. 

 Cleaning kit
Een sneakerfreak heeft maar één ding aan zijn hoofd: the freshest sneakers of all. Elke zelfrespecterende sneakerhead houdt dan ook graag zijn kicks in pristine condition. Geef hem of haar dus de ultieme cleaning kit om de kleinste vuiltjes en grote vlekken in no time te verwijderen.

Crep Protect Ultimate Care Pack, Sneaker EssentialsCozy Kicks
Sneakers hou je meestal binnen niet aan, pakweg om te chillen in de zetel. Maar niet getreurd: met Cozy Kicks draag je je favoriete Jordans in fluffy versie tóch, zonder aan relax-comfort te verliezen.

Slippers, Cozy Kicks

 
Air Max Zero
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je liefste sneakerhead gewoon een paartje van de nieuwste editions cadeau te geven. In dat geval kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Air Max Zero, een nieuwe lightweight Nike die naar ons aanvoelen weer een hit zal worden bij de sneakerlovers. ZIjn de gewone kleurtjes voor jou te mainstream? Kies dan lekker zelf met de personalisatietool die aangeboden wordt op de site van Nike.

Air Max Zero, Nike 
Sneaker kussen
Heeft je sneakerfreak-buddy al meer dan genoeg kicks maar kan hij of zij er maar niet genoeg van krijgen? Misschien kan je het dan op een andere manier aanpakken. Met dit leuke kussentje zal je zeker scoren als je vriend(in) van het principe is dat 'sneakers is life'

Stacks on stacks on stacks Pillow, Championstyles

 

 

Staeckler Schoenhaakjes
Of je nu je sneakers graag showt en draagt, of je ze liever in nagelnieuwe toestand tentoonstelt en bewondert, de Staeckler is een ideale manier om je kicks op een simpele maar toch creatieve manier te laten zien. Deze haakjes beschadigen je geliefkoosde paartjes niet en kunnen alle soorten sneakers omhoog houden op de plaats die je verkiest. 

Schoenhaakjes, StaecklerAll new articles