CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Kom beats maken in de studio van Bozar

BOZAR organiseert een hiphopzomer. Met YO. Brussels Hip-Hop Generations wordt teruggeblikt op 35 jaar Brusselse hiphopgeschiedenis. Maar het project is zoveel meer. Zo wil BOZAR deze zomer ook een breed platform zijn voor de huidige en toekomstige scene.

In het kader hiervan biedt BOZAR residenties aan voor beatmakers. In een tijdelijke studio in het Paleis voor Schone Kunsten werken de beatmakers aan hun eigen project. De huidige artiesten 'in residence' zijn o.a. Sika, Smimooz, OneShot en ShunGu.

Voor augustus en september zijn er nog plaatsen. Ben jij een jonge beatmaker met een eigen sound? Wil jij aan de slag in het prestigieuze Paleis voor Schone Kunsten? Kan jij een week in een professionele studio gebruiken?

De residenties duren een week en vinden plaats in augustus en september 2017. Elke residentie loopt van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 18 u.

De selectie wordt gemaakt door de jury: Ufuk, David en Pieter van Champion Sound, en Bart van Onda Sonora. Neem deel aan de wedstrijd om kans te maken op een selectie via vi.be: 

 All new articles