CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Kom langs in de Serre en join Chase!

Je kan het waarschijnlijk al afleiden uit de naam: er groeit iets in de Serre in Hasselt. Sinds afgelopen weekend bestaat het voormalig administratief centrum niet meer uit saaie kantoorruimtes, maar wel uit creatieve werk- en chill ruimtes, inclusief onze eigen Chase Youtube Space.

Artikel door Melissa Awouters

Een leegstaand gebouw in een stadscentrum zonder jeugdhuis, dat vraagt om actie. Dat dachten de jongeren van Broeikas vzw ook. Het gebouw op het Groenplein in Hasselt werd in een mum van tijd omgetoverd tot een hotspot voor creatief talent. De agenda van de Serre staat dan ook volgepland met leuke activiteiten, van dikke feestjes tot verrijkende workshops. Naast onder andere een bar, een muziekstudio, een skate ramp en werkateliers, mag onze Chase-ruimte dus zeker niet ontbreken. Het resultaat vormt een gezellige uitvalbasis voor onze YouTubers en de rest van ons Chase-team. Check it!

Plaats genoeg! See where this is going? Heb je altijd al zin gehad om iets te doen met je passie voor vloggen, filmen, fotograferen of bloggen? Op zoek naar een platform om jouw online skills aan de rest van de wereld te tonen? Chase zou daarvoor wel eens de ideale plek kunnen zijn.

Via coaching en workshops helpen we om je talenten verder aan te scherpen. Je komt terecht in een bruisend netwerk van creatievelingen, artiesten, managers, promotors enzovoort. Last but not least, krijg je ook regelmatig toegang tot concerten, tentoonstellingen en andere vette events.

Wil jij het volgende grote YouTube-fenomeen worden? Of gooi je liever je andere storytelling skills in de strijd? Had je deze post bijvoorbeeld nog beter kunnen schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou. Meld je hier aan als je zin hebt om onze Chase-familie te joinen!

All new articles