CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Laundry Day houdt eerste geheime feestje in wassalon

Met als doel de laatste zaterdag van de zomervakantie wat minder deprimerend en zelfs onvergetelijk te maken, organiseert Laundry Day op 3 september haar (ondertussen al) 18e editie. De nieuwe Laundry Day is de oude niet, en het belooft een verfrissend, vernieuwend spektakel te worden. Naar aanloop en ter promotie hiervan vinden er deze zomer enkele zogenaamde wassalon sessies plaats. Die exclusieve sessies werden ‘Laundry Dates’ gedoopt, en Chase was bij de allereerste editie.
 

Het feestje vond dinsdagavond kort maar krachtig plaats van 19u tot 21u in wassalon De Witte Waanzin in Antwerpen. De locatie en het tijdstip bleven geheim voor het grote publiek tot de dag zelf, maar De Witte Waanzin kondigde wel al aan op haar fb-pagina dat er iets speciaals zou gebeuren. Voorbijgangers die zin hadden konden (gratis) aansluiten bij het feestje. Dj’s Hush en Eptic (beiden ook op Laundry Day opnieuw te bewonderen) zorgden voor stevige beats en de hele sessie was op facebook mee te volgen via een livestream.
 


 


​Dit ‘pre-Laundry Day' event was het eerste in een reeks van meerdere die nog zullen volgen, maar voor de locatie, plaats en bekendmaking van de dj’s blijft het steeds afwachten tot de dag zelf. Hou daarom zeker de Laundry Day Facebook pagina in de gaten. 

Laundry Day zal op 3 september plaatsvinden aan Linkeroever. Het is niet alleen de locatie die (sinds vorig jaar) nieuw is. Men heeft namelijk besloten om, naast muziek, ook extra aandacht te besteden aan mode en kunst. Steve Locatelli zorgt voor de creatieve invulling van het festivalterrein en enkele opkomende Antwerpse mode-initiatieven zullen ook worden betrokken. Met headliners als Netsky, Tourist leMC, NoMoBs, Woody Smalls en Klingande zit de muziek alvast goed en belooft het weer een spetterend feestje te worden. Chase-approved artists als Pomrad, thecolourgrey, Faisal, Abrahamblue, Zwartwerk, Yung Internet en Soul’art verdienen ook zonder twijfel jullie aandacht. Daarnaast geeft Laundry Day ook aan veel nieuwe talenten de kans om zich te bewijzen. Aan al diegenen die nog een leuke manier zoeken om hun zomer (stilaan) af te sluiten, Laundry Day is zeker het overwegen waard.  


 

 All new articles