CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Netsky doet brandweer uitrukken tijdens Laundry Date in wassalon

Als je donderderdag 4 augustus een wasje ging draaien in de Wasbar stond je daar een verassing te wachten. De wasserette-plus-bar in Antwerpen-Zuid was namelijk omgetoverd tot een broeierige dansvloer. Dankzij Laundry Day's tweede wassalon sessie kon je genieten van niet de minste dj’s: Netsky en Hush Hefner draaiden van 7 tot iets na 9 twee topsets.

Foto's artikel Copyright AOOA, Main Visual Copyright Studio Brussel -Vincent Van Hoorick 
 

Deze Laundry Date was nog warmer, nog drukker en gewoon nog meer aan dan de vorige, toen onder meer Eptic een set bracht. Dit wist de brandweer ook nog te bevestigen, want die stond dankzij een rookmachine ook nog voor de deur. Hush Hefner deed de voorwas en Netsky centrifugeerde het publiek met zijn herkenbare mix tussen pop en drum and bass. Was je er niet bij? Niet getreurd, want Laundry Day streamt alle wassalon sessies en ze zijn hieronder te herbekijken.

 


 

De achttiende editie van Laundry Day wordt trouwens bijzonder, want het eendagsfestival breidt dit jaar uit met mode en kunst. Wij kunnen alvast niet meer wachten tot het 3 september is!
  


 All new articles