CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Beluister hier het nieuwe Bonobo album

Simon Green beter bekend als Bonobo heeft vandaag zijn 6e album 'Migration' uitgebracht. Deze keer werkte hij samen met niemand minder dan Rhye en Nick Murphy die je misschien ook wel kent onder de naam Chet Faker.

Het nieuwe album wordt lichtjes gekenmerkt door de de huidige wereldproblematiek maar toont vooral de creativiteit, diversiteit en schoonheid die onze wereld en haar muziek te bieden heeft. Voor de track 'Bambro Koyo Ganda' werkte Bonobo bijvoorbeeld samen met het New York- Marokkaanse collectief Innov Gnawa, een jonge groep muzikanten die wereldmuziek maken.

Verder wordt veel gebruik gemaakt van field recordings die gecombineerd worden met Bonobo's wonderbaarlijke toverdoos van elektronica. Migration is een klepper van formaat die vernieuwend en actueel is maar ook de geliefde 'Bonobo-sound' weet te behouden. 

Check Migration hier:
 

 

Als je na de release nog niet genoeg kan krijgen van Bonobo, op 6 maart is hij met zijn live-set te zien in een reeds uitverkochte AB. In de zomer springt hij ook binnen bij het Nederlandse Down The Rabbit Holehopelijk ook op Dour Festival dan?   



All new articles