CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

NikeLab x Stone Island brengt limited edition Windrunner uit

Na samenwerkingen met o.a. Lacai, Stussy en Liberty, werkt NikeLab voor tweede jaar op rij samen met het Italiaanse kledingmerk Stone Island om een verfrissende versie van een klassiek kledingstuk te creëren. De NikeLab x Stone Island Windrunner combineert het iconische design van de Nike Windrunner met de innovatieve stoffen, kleurtechnieken en snit van Stone Island

Het resultaat is een luchtige jas die ideaal is voor de overgangsmaanden. Naast ontzettend handig (je kan hem oprollen tot een kleine buideltas) is hij ook wind- en waterdicht. 
Oorspronkelijk diende de klassieke Windrunner om lopers te beschermen tegen weersomstandigheden, maar ondertussen is de jas een basisstuk geworden binnen Nike en wordt hij gedragen door een veel groter publiek, waaronder mensen uit de mode-, kunst- en muziekwereld. De jas is er overigens in de kleuren rood, blauw, groen, beige en zwart. 

De NikeLab x Stone Island Windrunner is vanaf vandaag in limited edition te koop op nike.com en selecte retailers. Get it while you can is de boodschap, want volgens ons heeft deze stijlvolle jas alles om een trend te worden! 

 

 

 All new articles